2023 Antalya YÖREX | Yöresel Ürünler Fuarı ne zaman Yapılacak

Antalya 12'nci Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'i 2-5 Kasım 2023 tarihleri arasında Antalya ANFAŞ Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

2023 Antalya YÖREX | Yöresel Ürünler Fuarı  ne zaman Yapılacak

YÖREX | Yöresel Ürünler Fuarı kapılarını bu yıl 12.kez açıyor.
- Yoksa siz hala yerinizi almadınız mı?
Anadolu'nun zenginliği olan yöresel ürünlerin ekonomik değerini artırmak ve markalaşmasını sağlamak amacıyla ikili iş görüşmeleri, coğrafi işaretlerin etkin kullanımı ve yaygınlaştırılması temalı paneller, seminerler, yarışmalar ve çeşitli etkinliklerle 12'nci Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'i 2-5 Kasım 2023 tarihleri arasında Antalya ANFAŞ Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceğiz.
Üreticilerimizi, ticaret erbabımızı ve kurumlarımızı yörelerine ait ürünleri tanıtmaları, ticaretlerini artırmaları ve yeni müşteriler kazanmaları, coğrafi işaretli ürünler piyasasını yerinde görmeleri, yeni fikirler edinmeleri ve profesyonellerle yüz yüze görüşmelerde bulunmaları için 12.YÖREX'te yer almaya ve Antalya'da buluşmaya davet ediyoruz.
02-05 Kasım 2023
10:00 - 20:30
ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi
Detaylı bilgi için; yorex.com.tr

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

YÖREX festivalinin sonuna geldik
Antalya

YÖREX festivalinin sonuna geldik

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 2’nci Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali’nde üç gün boyunca kültür şöleni yaşandı. Türk dünyasını buluşturan festivalde Antalyalılar Yörük kültürünü tanıma fırsatı buldu.

YÖREX fuarında AKMEK ' e büyük ilgi
Antalya

YÖREX fuarında AKMEK ' e büyük ilgi

ANFAŞ-Antalya Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 12. Yöresel Ürünler Fuarı’na (YÖREX) katılan Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursu (AKMEK) yoğun ilgi gördü.

YÖREX' e 4 günde de yoğun ilgi
Antalya

YÖREX' e 4 günde de yoğun ilgi

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle bu yıl 12’ncisi ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenen, Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’İ 4 günde 355 bin 475 kişi ziyaret etti.

YÖREX' e daha ilk günden katılım büyük
Antalya

YÖREX' e daha ilk günden katılım büyük

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle bu yıl 12’nci kez kapılarını açan Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’i ilk gün 62 bin 315 kişi ziyaret etti. Burdur'dan Kızılkaya belediyesi, Kocaeliler belediyesi, Avşar Ceviz Ezme, Burdur Belediyesi katılım sağlandı.

BUTSO YÖREX fuarının açılışında
Antalya

BUTSO YÖREX fuarının açılışında

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ali Daldal, Meclis Başkanı Ömer Çeliker ve BUTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevim Zorlu Antalya’daki YÖREX Fuarının 12. Yıl Açılış Törenine katıldılar.

Vali Öksüz YÖREX fuarında
Antalya

Vali Öksüz YÖREX fuarında

Burdur Valisi Türker Öksüz, bu yıl 12’ncisi düzenlenen Antalya YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nın açılış törenine katıldı.