Döşemealtı

Ak parti Başkan Adayı Bekir Kıvrım'ın önceliği Döşemealtı Belediyesi'ni mali düzlüğe çıkarmak

Cumhur ittifakının Ak Partili Döşemealtı Belediye başkan adayı Bekir Kıvrım gazetecilerle bir araya geldi. Cumhur ittifakının Döşemealtı Belediye Başkan adayı Bekir Kıvrım’ın ilk işi (ki doğru bir karar) belediyeyi mali açıdan düzlüğe çıkarmak.

Ak parti  Başkan Adayı Bekir Kıvrım'ın önceliği Döşemealtı Belediyesi'ni  mali düzlüğe çıkarmak

Bekir Kıvrım'ın önceliği Döşemealtı Belediyesi'ni
mali düzlüğe çıkarmak, AMA !

Cumhur ittifakının Ak Partili Döşemealtı Belediye başkan adayı Bekir Kıvrım gazetecilerle bir araya geldi. Kısa bir konuşma yaptıktan sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. Her ne kadar bir gazeteci tarafından sorulan soruya bir başka gazeteci başkan adayı Kıvrım’ın yerine yorum yapsa ya da cevap verse de, (sonunda Kıvrım’da müdahale etmek zorunda kaldı) son derece verimli bir toplantıydı. Çünkü, Cumhur ittifakı Döşemealtı Belediye Başkan adayı Bekir Kıvrım’ın seçimi kazanması halinde işe nereden başlayacağını, neleri yapmak istediğini, aynı zamanda Döşemealtı’nda yaşayan (ama oy kullanmayan) biri olarak öğrendim.

Cumhur ittifakının Döşemealtı Belediye Başkan adayı Bekir Kıvrım’ın ilk işi (ki doğru bir karar) belediyeyi mali açıdan düzlüğe çıkarmak.

Her ne kadar kendisi ‘ ben mali müşavirim, Döşemealtı Belediyesi'nin nakit sorununu çözerim’ dese de, ortada para yoksa, borç fazlaysa ve yine bir başka soruya verdiği cevapta Döşemealtı’nda satılacak arsa kalmadığını ifade etse de, onca yoklar arasında ben ‘mali müşavirlik’ sıfatıyla ayağı yere basan bir bütçe hazırlanmasının Döşemealtı Belediyesi’nin düzlüğe çıkarmasına yeteceğini hiç sanmıyorum.

Ancak arsa satılır ve kredi de çekilip borçlar kapatılıp, yatırımlar içinde elde para kalırsa sonrasında Bekir Kıvrım’ın ‘mali müşavirliği’ ve ayağı yere basan gerçekci, tasarrufun ön planda olduğu bütçe işe yarar., döneminde Döşemealtı Belediyesi'ni de rahatlatır.

Cumhur ittifakı Döşemealtı Belediye Başkan adayı Bekir Kıvrım konuşmasının başlarında ittifakın ve partisinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü’nün ‘üçlü olup, güçlü olursak’ cümlesini hatırlatmış ve bu sözü ‘ Hükümet desteğimiz, büyükşehir desteğimiz ve Döşemealtı Belediyesi’ni de aynı kulvarda koşturursak Döşemealtı’nın tüm sorunlarını çözeceğimize inanıyoruz” diyerek açarken, bana göre Döşemaltı Belediyesi’nin maddi açıdan düzlüğe çıkmasının yolu da bu sözde gizli.

*****
Cumhur ittifakı Döşemealtı Belediye Başkan adayı Bekir Kıvrım’ın bir soruya verdiği cevapta dikkatimi çekti.

Kıvrım, Döşemealtı sınırları içinde kalan Organize Sanayi Bölgesi başkanlığı ile birlikte toplu konut projeleri yapacaklarını belirterek, “Organize Bölgesi’nde çalışan 20 bin civarında personel var. Bunların yaklaşık 5 bini Döşemealtı’nda ikamet ediyor, 15 bininin ise ikameti Döşemealtı sınırları dışında. Bizim burada 15 bin insan için bir şeyler yapmamız lazım, Döşemealtı’nda ikamet etmelerini sağlamak zorundayız. OSB Başkanı Ali Bahar’la yaptığım görüşmede sosyal konut projesinde mutabık kaldık” sözleri hızla gelişen, aynı oranda betonlaşan, ama çoğu kişi tarafından belirli bir zamanlarda gelinip kalınmak suretiyle ikinci konut olarak kullanılan Döşemealtı’nın insan sirkülasyonu açısından da, ticari açıdan da canlanması açısından önemli bir projedir. (Fotoğraf için Nizamettin Özmen'e teşekkür ederim) * Erkin ÖZGÜNSÜR

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Döşemealtı’nı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.
Döşemealtı

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Döşemealtı’nı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Döşemealtı’nı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım Esnaflarla
Döşemealtı

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım Esnaflarla

Yerel seçime17 gün kala Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Döşemealtı’nı adım adım gezen, gitmedik mahalle, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Başkan Adayı Kıvrım, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere’nin daveti üzerine esnaf odası başkanlarıyla bir araya geldi.

CHP Antalya Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal oldu
Döşemealtı

CHP Antalya Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal oldu

CHP Antalya Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal oldu Cumhuriyet Halk Partisi parti merkezi 2024 yerel seçimlerinde Antalya ili Döşemealtı ilçesi Belediye Başkan adayı Ecz .Menderes Dal Açıkladı. Menderes Dal Kimdir?

Antalya Döşemealtı'nda ilk meclis  Komisyon ve Encumenler belli oldu.
Döşemealtı

Antalya Döşemealtı'nda ilk meclis Komisyon ve Encumenler belli oldu.

Döşemealtı Belediye Meclis Başkan Vekilliğine CHP’li Mehmet Kula asil, CHP’li Metin Yaraşçı ise yedek olarak seçildi. Meclis Divan katibi asil üyeliklerine CHP’li Durkadın Bora, CHP’li Mehmet Özkaya, yedek üyeliklere ise CHP’li Mustafa Kaya ve CHP’li Onur Çot seçildi. Döşemealtı Belediye Encümen üyeliklerine ise CHP’li Metin Yaraşçı ve CHP’li İsmail Gök seçildi

Başkan Adayı  Hekimoğlu açıkladı ,Antalya'da siyaset kulislerini sarsan haber! CHP ilçe başkanı belediye çalışanı çıktı
Döşemealtı

Başkan Adayı Hekimoğlu açıkladı ,Antalya'da siyaset kulislerini sarsan haber! CHP ilçe başkanı belediye çalışanı çıktı

Yeniden Refah Partisi Döşemealtı Belediye Başkan adayı Mesut Hekimoğlu, Antalya'da çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Başkan  Böcek  "Çallı Kavaşağı Alt Geçit Temizlenerek Açıldı "
Döşemealtı

Başkan Böcek "Çallı Kavaşağı Alt Geçit Temizlenerek Açıldı "

Antalya'mızda sel felaketi sonrası hayatı normale döndürmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.,Diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek