8 Derslikli bölge okulu Destek Bekliyor

Korkuteli’nde hayırseverlerin destekleriyle 18 Aralık 2020 tarihinde Antalya valiliğinde protokolü imzalanan 8 Derslikli okul maddi destek bekliyor.

8 DERSLİKLİ OKUL DESTEK BEKLİYOR
Korkuteli’nde hayırseverlerin destekleriyle 18 Aralık 2020 tarihinde Antalya valiliğinde protokolü imzalanan 8 Derslikli okul maddi destek bekliyor.
Yüzde 51’i hayırsever, yüzde 49’u devlet destekli yapılacak 8 Derslikli okul inşaatının yapımı devam ediyor.
Korkuteli Esenyurt Eğitim Kültür Kalkınma Okul Yaptırma Ve Yaşatma Derneği Başkanı ve Esenyurt Mahalle muhtarı Mustafa Kubuz tarafından başlatılan okul inşaatı kaynak sıkıntısı nedeniyle durma noktasına geldi.
Korkuteli Esenyurt Eğitim Kültür Kalkınma Okul Yaptırma Ve Yaşatma Derneği Başkanı ve Esenyurt Mahalle muhtarı Mustafa Kubuz, “Esenyurt mahallesine ova mahallelerdeki öğrenciler için bölge okulu protokol yaparak başladık. İnşaatımız devam ediyor ancak yeterli destek olmadığı için yapım hızında düşüş var. 8 derslikli okula yeterli para bulamadık.
Okul inşaatının bitirilebilmesi amacıyla yardım toplamaya devam ediyor. Çevremizden destek için yadım toplamamıza rağmen yeterli desteği göremiyoruz. 8 Mahalleden gelecek olan öğrencilerimiz için yapılan okul bölgemizin yüzakı olacak. Burada yüzlerce öğrenci eğitim öğretim görecek. Toplanma merkezi konumunda bir okul olacak.
Bizlerin Korkutelili, Esenyurtlu olarak bu inşaatı bir an önce bitirmesi gerekmektedir. Bunun için Korkutelili hayırsever hemşehrilerimizin yardımlarını bekliyoruz” dedi.

AntalyaKorkuteliTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.