Aksu Belediyesi’nin Kundu bölgesindeki kaçak yapılarla yaptığı mücadele Antalya Valisi Hulusi Şahin’den teşekkür aldı.

Vali Şahin, toplantıyı takip eden kurum amirleri ve belediye başkanlarının dinlediği anda “Kundu Bölgesinde bulunan kaçak yapıların yıkılması ve önlenmesi ile ilgili yaptıkları çalışmalardan dolayı Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve ekibine teşekkür ediyorum. Diğer Belediyelerden de aynı duyarlılıkta hareket etmelerini bekliyorum” dedi.

VALİ’DEN BAŞKAN YILDIRIM’A TEŞEKKÜR
Aksu Belediyesi’nin Kundu bölgesindeki kaçak yapılarla yaptığı mücadele Antalya Valisi Hulusi Şahin’den teşekkür aldı. Vali Şahin, diğer belediyelerin de Aksu Belediyesi’nin gösterdiği duyarlılığı göstermelerini istedi.
Antalya Valiliği 2024 Yılı 3. İl İdare Kurulu Toplantısında Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya kurum müdürleri, belediye başkanları ve daire amirleri katıldı. Kurumların sunumlarından sonra söz alan Vali Hulusi Şahin, belediye başkanlarından talep ve önerileri olup olmadığını sordu.
Konuşmasını sürdüren Vali Şahin, toplantıyı takip eden kurum amirleri ve belediye başkanlarının dinlediği anda “Kundu Bölgesinde bulunan kaçak yapıların yıkılması ve önlenmesi ile ilgili yaptıkları çalışmalardan dolayı Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve ekibine teşekkür ediyorum. Diğer Belediyelerden de aynı duyarlılıkta hareket etmelerini bekliyorum” dedi.
Toplantıyı takip eden Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Vali Şahin’in kendisini ve Aksu Belediyesini onurlandırdığını belirterek “Kundu Bölgesindeki kaçak yapılarla mücadelede Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in desteğini almıştık. Bu desteğe dayanarak Aksu Çayı kenarındaki ve Kundu sahilindeki kaçak durumda bulunan yapıların kaldırılmasına devam edeceğiz. “ diye konuştu.

Aksu Belediye BaşkanıAntalya Valisi Hulusi ŞahinAksu Belediye Başkanı İsa Yıldırımkaçak yapıTürkiyeAntalyaAksu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.