Anntalya Korkuteli Müftülüğüne Anlamlı ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Korkuteli Şubesi temsilcisi ve Kıbrıs gazisi Mehmet Çoban, beraberinde Kıbrıs gazileri ile Şehit aileleri

GAZİLER VE ŞEHİT YAKINLARINDAN CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA MÜFTÜLÜK ZİYARETİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Korkuteli Şubesi temsilcisi ve Kıbrıs gazisi Mehmet Çoban, beraberinde Kıbrıs gazileri ile Şehit aileleri, Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Korkuteli ilçe müftüsü Mustafa Kızmaz’ı ziyaret ettiler.
Korkuteli İlçe Müftüsü Mustafa Kızmaz, Müftü Yardımcıları ve Din görevlilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Korkuteli Şubesi temsilcisi ve Kıbrıs gazisi Mehmet Çoban, “ Şahsınız ve tüm din grevlilerinin “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı tebrik ediyor, hepinize üstün başarılar diliyorum” dedi.
İlçe Müftüsü Kızmaz’da Türkiye Muharip Gaziler Derneği Korkuteli Şubesi temsilcisi ve Kıbrıs gazisi Mehmet Çoban ve beraberinde Kıbrıs gazileri ile Şehit ailelerinin bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek, tüm din görevlileri adına teşekkür etti.

Korkuteli MüftülüğüŞehitGaziKorkuteli son dakikaAntalya son dakikaTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.