Antalya Finike'de Suluboya Resim Sergisi”nin açılışı yapıldı

Finike Kaymakamı Musa Kazım ÇELİK, eşi  Sabah ÇELİK, Finike Belediye Başkanı Mustafa GEYİKÇİ ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer ÖZDEMİR ile

Finike Kaymakamı Musa Kazım ÇELİK, eşi  Sabah ÇELİK, Finike Belediye Başkanı Mustafa GEYİKÇİ ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer ÖZDEMİR ile birlikte, yurtiçi ve yurtdışından birçok sanatçının katılımıyla gerçekleştirilen 5. Uluslararası Finike Suluboya Festivali kapsamında Şekerci Han’da düzenlenen “Suluboya Resim Sergisi”nin açılışını gerçekleştirdi.

Düzenlenen festivalin, İlçemizin tanıtımına önemli katkılar sağlamasının yanında sanatseverleri bir araya getirerek Finike’mizin tarihi ile birlikte kültür ve sanat alanındaki zenginliğini ortaya koyduğunu ifade eden Kaymakam Musa Kazım ÇELİK, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen Finike Belediyemize, iş insanımız Aynur ALBAYRAK ADIN’a, festival küratörleri Mahmut DÜNDAR ve Hatice BAHÇEÇİ DÜNDAR’a, sulu boya sanatçılarımız ile destek ve katılım sağlayan tüm paydaşlara teşekkür etti.

Resim sergisi sulu boya sanatçılarımıza katılım sertifikası ve hediyelerinin verilmesi ile sona erdi.


Finike Belediye BaşkanıFinike KaymakamıSulu boyaFestivalAntalya son dakikaFinike son dakikaTürkiyeAntalyaFinike

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.