Antalya Jandarma'dan Köylü Ve Çobanlara Eğitim Amaç Hayvan Kazalarının önlenmesi

Jandarma Ekipleri, Antalya-Konya Devlet Karayolunda meydana gelen hayvana çarpma kazalarının önlenmesiyle ilgili çalışma yaptı

Jandarma Ekipleri, Antalya-Konya Devlet Karayolunda meydana gelen hayvana çarpma kazalarının önlenmesiyle ilgili çalışma yaptı
***
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ve İbradı İlçe J.K.lığınca son dönemlerde Antalya-Konya D-687 Devlet Karayolunda hayvana çarpma sonucu yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazalarının meydana gelmesi nedeniyle kazaları önlemek amacıyla tedbirler aldı. Çevrede bulunan köylüler ve çobanlara güvenli trafik eğitimleri verildi.
İbradı ilçe sınırlarında bulunan EYNİF ovasının hayvanların otlama yeri olması ve ovaya gidiş gelişte hayvan sürülerinin D-687 Devlet karayolundan karşıdan karşıya geçtiklerini tespit eden trafik jandarması timleri, hayvan sürülerinin trafikte güvenli olarak hareket etmeleri hususunda çobanları, sürü sahiplerini ve vatandaşlarımızı bilgilendirdi.
Karşıya geçişlerde alt geçitlerin kullanılmasını, gece şartlarında çobanların Reflektif özellikli kıyafet giymeleri, hayvanların yola çıkışlarının önlenmesi gibi konularda vatandaşları bilgilendiren trafik jandarması timleri çobanlara 30 adet Reflektif özellikli yelekler hediye etti.
"Antalya İl Jandarma komutanlığınca trafik tedbirleri kapsamında çalışmalarımıza ara vermeden devam edilecektir" denildi.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

jandarma eğitimiAntalya jandarmaÇiftçiKöylüÇobanTürkiyeAntalyaİbradı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.