Antalya Kaskımla Güvendeyim Projesi Kapsamında Trafik Jandarması Etkinlikleri

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ve Kumluca İlçe Jandarma Komutanlığınca Kumluca Ramazan Abacı ilk ve ortaokulunda bulunan 550 öğrenciye trafik

Antalya Kaskımla Güvendeyim Projesi Kapsamında Trafik Jandarması Etkinlikleri
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ve Kumluca İlçe Jandarma Komutanlığınca Kumluca Ramazan Abacı ilk ve ortaokulunda bulunan 550 öğrenciye trafik farkındalık eğitimleri verildi.
Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Daire Başkanlığından gelen Mobil Trafik Eğitim Tırı ve Emniyet kemeri simülasyon tırlarının katıldığı etkinliklere Kumluca Kaymakamı Sayın Tekin Erdemir ilçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, ilçe Jandarma Komutanı Erken Özgür, Antalya Trafik Şube Müdürlüğü Eğitim timleri ve çok sayıda veli katıldı.
Eğitimlerde güvenli trafik konuları ile trafikte güvenli bisiklet kullanımı, kask ve koruyucu ekipmanların önemi anlatıldı. Öğrencilere Mobil Bisiklet Eğitim Aracında bulunan bisikletlerle uygulamalı trafik eğitimleri verildi. Eğitime katılan öğrencilere Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir Tarafından bisiklet kaskı hediye edildi. Eğitimlere katılan öğrencilere 100 adet bisiklet kaskı hediye edildi.

Kumluca son dakikaAntalya son dakikaJandarmaKaskOkulTürkiyeAntalyaKumluca

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.