Antalya Korkuteli Küçükköy Mahalle Muhtarı Eyüp Çetmi Yeni Hizmetler peşinde

Antalya Korkuteli Küçükköy Mahalle Muhtarı Eyüp Çetmi, küçükköy mahallesine yapılacak olan yeni yatırımlar için Antalya DSİ 13 Bölge Müdürü, Antalya DSİ 13 Bolge Müdürü Özhan Erdanışmanı Makamında, Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel müdürü İbrahim kurt’u Antalya CLK yatırım ve proje müdürü Türker Nazmi erbil’i, Antalya Akdeniz Eleketik Dağıtım AŞ il müdürü ilkay Baydarı makamında ziyaret etti.

ÇETMİ, YENİ HİZMETLER İÇİN ZİYARETTE
Antalya  Korkuteli Küçükköy Mahalle Muhtarı Eyüp Çetmi, küçükköy mahallesine yapılacak olan yeni yatırımlar için Antalya DSİ 13 Bölge Müdürü, Antalya DSİ 13 Bolge Müdürü Özhan Erdanışmanı Makamında, Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel müdürü İbrahim kurt’u Antalya CLK yatırım ve proje müdürü Türker Nazmi erbil’i, Antalya Akdeniz Eleketik Dağıtım AŞ il müdürü ilkay Baydarı makamında ziyaret etti.
Ziyaret ile ilgili olarak Mahalle Muhtarı Eyüp Çetmi, “Küçükköy Mahallemize yapılacak Olan yatırımları Görüştük. Antalya DSİ 13 Bölge Müdürü Özhan Erdanışmanı Makamında Ziyaret ederek Dere ıslahı ve temizliği ve yatırımları, Ayrıca Kemer Ağzı Mahallesinden Geçen Su kanalının Taşmasından dolayı Vatandaşlarımızın Zarar gördüğü, dere Üzerindeki Köprünün Acil Olarak Büyütülmesini Talep Ettik. Ayrıca Dere Üzerinden Nal döken Bozova yolunun geçtiğini, Bölge Müdür yardımcısı Tuncay Aykanı Ziyaret Ettik. Ayrıca Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel müdürü İbrahim kurt’u makamında Ziyaret ettik. Mahallemizdeki içme Suyu Sıkıntısını ilettik istişare yaptık. Sorunun yakın Zamanda Çözülmesi için Sözünü Aldık. Ayrıca Antalya CLK yatırım ve proje müdürü Nazmi erbil’i
Makamında Ziyaret ettik. Küçükköy Mahallemizle Elakalı yapılacak Olan yatırımları Görüştük” dedi.

Korkuteli Son dakikaAntalya DSİ 13 Bölge MüdürüEyüp ÇetmiKorkuteli Küçükköy Muhtarıantalya son dakikaTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.