Antalya Serik’te AK Parti, Ahmet Söker’le devam dedi

AK Parti Serik ilçe başkanlığı 8. Olağan Genel Kongresi 13 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek.

Serik’te AK Parti, Ahmet Söker’le devam dedi

AK Parti Serik ilçe başkanlığı 8. Olağan Genel Kongresi 13 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek.

AK Parti Genel Merkezin 3 Eylül'de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda (MKYK) alınan kongre kararının ardından, 8. Büyük Olağan Kongre süreci başladı.

Bu kapsamda AK Parti Serik İlçe Başkanlığı olağan Kongresi 13 Ekim Pazar günü saat 14:00’de Tosunoğlu Plazada yapılacak.

“SÖKER TEK ADAY”

Uzun yıllarrdır AK Parti’nin il ve ilçe teşkilatlarında görev alan, Söker, 2023 yılı Aralık ayında yerel seçimler öncesi istifa eden ilçe başkanı Hasan Yıldırım’ın yerine AK Parti Genel Merkezi tarafından atandı. O günden bugüne ilçe başkanlığı görevini yürüten söker, Yapmış olduğu çalışmalar neticesinde AK Parti genel merkez, İl Başkanı ve Milletvekilleri ile yapılan istişareler neticesinde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile 8.olağan kongrede yeniden ilçe Başkanı adayı olarak gösterildi.

“BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE HEDEFLERİMİZLE YOLA DEVAM EDECEĞİZ”

8. Olağan Genel Kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan AK Parti Seik İlçe Başkanı Ahmet Söker; “Partimizin tüzüğü gereği delege seçimlerimizi üyelerimizin oy kullanımı ile gerçekleştirdik. Kongreler, tazeliğin, değişimin, dönüşümün ve yeni hamlelerin tartışıldığı, karara bağlandığı zamanlardır. İlk günkü aşk ve aynı heyecanı hep taze tutan kadrolarımız ile kongrelerimizi yapacağız. Serik ilçe Kongremizin partimize, ilçemize, tüm dava ve yol arkadaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimizle yola devam edeceğiz” dedi.

Antalya Ak PartiSerik Ak PartiSerik son dakikaAntalya son dakikaTürkiyeAntalyaSerik

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.