Başkan Caran'dan Hizmet atağı

Korkuteli Belediyesi, işgücü piyasasında önemli bir adım atarak işçi ve işverenler arasında köprü kuracak yeni bir sosyal medya platformu kurdu

KORKUTELİ BELEDİYESİ İŞÇİ VE İŞVEREN ARASINDA KÖPRÜ OLUYOR
Korkuteli Belediyesi, işgücü piyasasında önemli bir adım atarak işçi ve işverenler arasında köprü kuracak yeni bir sosyal medya platformu kurdu. “Korkuteli Ajans” adı verilen bu platformla, bölgedeki istihdam sorunlarına çözüm bulma hedefleniyor.
Korkuteli’ndeki istihdam sorunlarına çözüm bulma amacıyla kurulan platformla ilgili açıklama yapan Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran; “ Korkuteli Ajans ile iş arayan vatandaşlarla iş gücüne ihtiyaç duyan işletmeleri bir araya getirerek, işsizlik oranlarını azaltmayı ve bölgesel ekonomik kalkınmayı desteklemeyi hedefliyoruz.
Özellikle genç iş arayanlar ve küçük ölçekli işletmeler için büyük fırsatlar yaratacağını düşünüyoruz. Korkuteli Ajans, iş gücü piyasasında adil bir düzenin sağlanmasına ve yerel ekonomimizin güçlenmesine katkıda bulunacak. Bu platform sayesinde hem iş arayanlar hem de işverenler ihtiyaçlarına uygun çözümler bulabilecekler” dedi.

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye CaranKorkuteli AjansKorkuteli Son dakikaTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.