Elmalı Kaymakamı Faruk Erdem Asaleten Atandı

Daha önce Kırşehir’in Mucur İlçesi’ne geçici olarak gönderilen Elmalı Kaymakamı Harun Kazez Tokat Vali Yardımcılığı’na atanırken, yerine Kırşehir Mucur’dan geçici olarak Antalya Elmalı Kaymakamlığı’na gelen Faruk Erdem Asaleten Elmalı Kaymakamlığı’na atandı.

 24  Ağustos 2023  gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayınlanan kararla Türkiye geneli çok sayıda Kaymakam ve Vali Yardımcısı’nın yerleri değişti. 

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Elmalı ilçesine atanan Kaymakam Harun Kazez geçici bir süreliğine Mucur Kaymakamı olarak görevlendirilirken, Eylül 2022  Mucur Kaymakamı Faruk Erdem ise Elmalı Kaymakamı olarak görevlendirildi. Elmalı İlçesinde '28 Eylül 2023 ten buyana görev yapan  Kaymakam Faruk Erdem 24  Ağustos 2023  gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayınlanan kararla Asaleten Elmalı Kaymakamlığına atandı

 

Faruk ErdemElmalı KaymakamıAtamaKararnameTürkiyeAntalyaElmalı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.