Korkuteli Belediye Meclis Ekim Toplantısı yapıldı

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran başkanlığında toplanan mecliste ilgili gündem maddeleri oylanarak karara bağlandı.

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Korkuteli Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20. maddesi gereğince, Ekim/2024 Olağan Meclis toplantısını yapmak üzere Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda ilgili gündem konularını görüşüp karara bağlamak üzere toplandı.
Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran başkanlığında toplanan mecliste ilgili gündem maddeleri oylanarak karara bağlandı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından açılış ve yoklama yapıldı. Ardından gündem maddelerine geçildi. Mecliste; 2.ve 3. Gündem maddeleri MHP Grubunun çekimser oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi. 4. Gündem Maddesinde yer alan Korkuteli Belediyesine hibe edilen traktörün belediye adına resmi işlemlerini yapması için Park ve Bahçeler Müdür Vekili Oğuz Özdemir’e yetki verilmesi oy birliği kabul edildi. 5. Gündem Maddesinde EDS ile ilgili Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve Resmi Kurumlar ile Korkuteli Belediyesi arasında yapılması planlanan protokolde Belediye Başkanı Saniye Caran’a yetki verilmesi Ak Parti ve MHP Grubunun çekimser oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi. 6. – 7. – 8. – 9.-10.-11.-12.-13. ve 14. Gündem Maddeler ise ilgili komisyonlara havale edildi. CHP Meclis üyelerince meclise sunulan ek gündem maddesi’de oy birliği ile devam meclisinde görüşülmek üzere kabul edildi. Korkuteli Belediyesi devam meclisi 8 Ekim Salı günü saat:14.30’da ilgili komisyonlara havale edilen gündem maddelerini görüşüp karar vermek üzere yeniden toplanacak.

Korkuteli Belediye BaşkanıSaniye CaranMeclis ToplantısıAntalya son dakikaKorkuteli son dakikaTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.