Serik Bahçeşehir Koleji Serik Aspendos Kampüsü Ortaokulu Kanada’da yapılan çevrimiçi matematik yarışmasına katıldılar

Antalya Serik Bahçeşehir Koleji Serik Aspendos Kampüsü tarafından yarışmaya katılan öğrencilere, katılım sertifikaları verildi.

Serik’te öğrenciler, Kanada’da yapılan çevrimiçi matematik yarışmasına katıldılar
Bahçeşehir Koleji Serik Aspendos Kampüsü Ortaokulu, öğrencileri, Kanada merkezli Uluslararası Caribou Matematik Yarışması'na katıldılar. Altı aşamada oluşan ve dünya çapında çevrimiçi olarak düzenlenen bu prestijli yarışmada, öğrencilerin ilgi çeken problemlerin çözümleme özelliklerini geliştirmeleri sağlanıyor.
Bahçeşehir Koleji Serik Aspendos Kampüsü tarafından yarışmaya katılan öğrencilere, katılım sertifikaları verildi.
Kampüs Müdürü Mustafa Levent ARAT, “dünyanın matematik sevgisini ve problem motivasyonunu artırmayı hedeflediklerini belirterek, yapmış olduğumuz bu ve benzeri sınavların amacı, programların genişletilmiş yeteneklerini artırarak onları küresel düzeydeki bir yarışmada sunmalarını sınamaya teşvik etmektir. Öğrencilerimiz bu süreçte başarılı oldukları azim ve kararlılık, bilimsel akademik başarıya katkı sağlamaya devam ederken, onların öğrenme becerilerini de geliştirmeyi başarmıştır. Öğrencilerimizin başarılarını tebrik ediyor, emeği geçen koordinatör öğretmenlerimize teşekkür ediyorum," diye konuştu. Serik ajans

Serik Son Dakikaantalya son dakikaSerik Bahçeşehir KolejiTürkiyeAntalyaSerik

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.