Aksu

Antalya Aksu'da Yerleşim Yerlerine Yakın Yangın Seralar Zarar Gördü

Antalya ili Aksu’ya bağlı Fatih ve Macun Mahallelerinde öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede rüzgarın da etkisiyle büyüdü.

Antalya Aksu'da Yerleşim Yerlerine Yakın  Yangın  Seralar Zarar Gördü

YANGINA HIZLI MÜDAHALE...
Aksu’ya bağlı Fatih ve Macun Mahallelerinde 7 Haziran 2024 pazar günü öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı 10 itfaiye aracı ve 38 personel çalışmalarda görev aldı. Yerleşim yerlerine yakın bölgede çıkan yangın havadan ve karadan müdahalelerin ardından söndürüldü.
Saat 13.00 sıralarında Aksu İlçesi’ne bağlı Fatih ve Macun Mahallelerinde çıkan yangına müdahale edildi. Yerleşim yerleri ve seralara yakın olan bölgede çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyüdü. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın söndürme çalışmalarına Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığın ve Park Bahçeler Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler de destek verdi.
10 İTFAİYE ARACI 38 PERSONEL GÖREV ALDI
Yangını söndürmek için canla başla çalışan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi 10 itfaiye aracı ve 38 personel ile çalışmalarda görev aldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı’na bağlı 5 araç ve 7 personel de destek verdi. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın söndürüldü. Soğutma çalışmaları sürüyor.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Korkuteli Bayatbademleri grup yolunda sathi asfalt çalışması yapılıyor
Korkuteli

Korkuteli Bayatbademleri grup yolunda sathi asfalt çalışması yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsalda asfalt seferberliğini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Korkuteli ilçesine bağlı Bayatbademleri grup yolunda sathi asfalt çalışması yapıyor.

 Vali Hulusi Şahin ,İl Genelinde 3.824 Adet Uygulama Yapıldı ,neler yakalandı
Antalya

Vali Hulusi Şahin ,İl Genelinde 3.824 Adet Uygulama Yapıldı ,neler yakalandı

İçişleri Bakanlığı’nın Türkiye’nin Huzuru Projesi kapsamında düzenlenen Antalya’nın Huzuru Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Vali Hulusi Şahin

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan Konyaaltı’nın 5 yıllık stratejik planını anlattı
Konyaaltı

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan Konyaaltı’nın 5 yıllık stratejik planını anlattı

Konyaaltı’nın 5 yıllık stratejik planının hazırlandığını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, bu planı hazırlarken kentin ihtiyaçları doğrultusunda, gerçekçi hedefler belirlediklerini söyledi.

Antalya Kepez'e İki Yeni proje
Kepez

Antalya Kepez'e İki Yeni proje

Kepez Belediyesi ve Mirbotan Selim İnşaat arasında ‘Taziye ve Semt Evi’ protokolü imzalandı. Habipler Mahallesi’ne inşa edilecek olan yapı, ‘T.C. Kepez Belediye Başkanlığı, Mir Mehmet Selim Unat Taziye ve Semt Evi’ adını taşıyacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yaz kampları  Sona Erdi
Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yaz kampları Sona Erdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yaz sezonu boyunca “Ekran Işığından Ağaç Gölgesine” sloganıyla kentin tüm ilçelerinden gençleri ağırladığı yaz kampları sona erdi. 19 ilçeden gençlik kampına katılan gençler çeşitli etkinliklere katılarak keyifli zaman geçirdi.

Korkuteli’nden 49 çiftçi çocuğu Antalya da harika bir gün geçirdiler.
Korkuteli

Korkuteli’nden 49 çiftçi çocuğu Antalya da harika bir gün geçirdiler.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü “Küçük Çiftçiler Antalya’da” projesi kapsamında Korkuteli’nden 49 çiftçi çocuğu Antalya da harika bir gün geçirdiler. Geleceğin çiftçileri ile Kum Heykel Müzesi, Zeytinpark, Hayvanat Bahçesi, Lunaparkta tüm gün boyunca dolu dolu eğlenceli bir gün geçirdiler.