Elmalı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü Elmalı İlçesinde Coşku ile karşılandı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Cumhur İttifakı’nın Elmalı Belediye Başkan adayı Durmuş Ali Gökçe’ye de destek istedi. Tütüncü, “Hep birlikte Elmalı’nın geleceği olalım. Elmalı’nın altın yılları olalım. Elmalı’nın kendisi olalım. Biz bugün, Elmalı’ya çoban ateşi yakmaya geldik

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü Elmalı İlçesinde Coşku ile karşılandı

HAKAN TÜTÜNCÜ ELMALI’DA
Seçim çalışmaları kapsamında Elmalı ilçesini ziyaret eden Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Geçen 5 yıla bakarsak, bu yılların Antalya için, Elmalı için kayıp yıllar olduğunu açık seçik görürüz. Şimdi kaybolan o yılları Elmalı’ya geri vermek için, kaybolan yılları Antalya’ya geri vermek için, hizmet etmek için geliyoruz. “ dedi.
Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya’nın doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar her köşesini karış karış geziyor. Tütüncü, seçim çalışmaları kapsamında Elmalı İlçesini ziyaret etti. Günün ilk ziyaretini Maki İnşaat Şantiyesine gerçekleştiren Tütüncü, Elmalı için “Havası sert insanı mert insanların diyarı, yaylaların yaylası, kadim medeniyetimizin şehri…” dedi. “Bu şehre hizmet etmenin coşkusuyla, azmiyle buradayız.” diyerek sözlerini sürdüren Tütüncü, “Biz bu güzel şehre hizmet etmek istiyoruz. Antalya’mıza hizmet etmek istiyoruz. Antalya’nın ve 19 ilçesinin, Kepez’de yazmış olduğumuz başarı hikayesine ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Antalya’nın Elmalı’nın bize ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. O yüzden heyecanlıyız, kararlıyız onun için bugün Elmalı’dayız. Elmalı’nın beş yılına bakarsak, Antalya’nın beş yılına bakarsak, bu beş yılın hem Antalya için, hem Elmalı için kayıp yıllar olduğunu açık seçik görürüz. Şimdi kaybolan o yılları Elmalı’ya geri vermek için, kaybolan yılları Antalya’ya geri vermek için, hizmet etmek için geliyoruz. Büyük bir enerjiyle heyecanla coşkuyla çalışmalıyız. Biz çalışacağız kazanan Elmalı olacak. Biz çalışacağız kazanan Antalya olacak. “dedi.
BİZİM MAKAMLARIMIZ, MİLLETE HİZMET MAKAMLARI
“15 yıl boyunca makamlarda oturanlardan, kapalı kapılar ardında 3-5 dostla çay sohbeti edenlerden, geleni gideni ağırlayan gönderen belediye başkanlarından olmadık.” diyerek sözlerine devam eden Tütüncü, “Bizim yerimiz hep şantiyeler oldu, bizim yerimiz hep halkımızın yanı oldu. Bizim yerimiz hep halkımızın gönülleri oldu. Fatma teyzemin sofrası oldu. Ahmet ağabeyimizin dükkanı oldu. Ayşe kardeşimizin okulu oldu. Hayatın her anını hemşehrilerimizle paylaştık. Bizim için belediye başkanlığı makamları vakit tüketme yerleri değildir. Millete hizmet etme makamlarıdır. Biz istiyoruz ki, 31 Mart itibari ile başlayacak sürecin Antalya’nın 19 ilçesinin ve Elmalı’nın altın yılı olarak kayıtlara geçsin.” diye konuştu.
ELMALI’NIN GELECEĞİ OLALIM
Tütüncü, Cumhur İttifakı’nın Elmalı Belediye Başkan adayı Durmuş Ali Gökçe’ye de destek istedi. Tütüncü, “Hep birlikte Elmalı’nın geleceği olalım. Elmalı’nın altın yılları olalım. Elmalı’nın kendisi olalım. Biz bugün, Elmalı’ya çoban ateşi yakmaya geldik. Biz 19 ilçemizde çoban ateşleri yakarak, 31 Mart zaferini elde edeceğiz. Gittiğimiz her ilçedeki heyecan ve coşku 31 Mart zaferinin adeta müjdecisi… Bu heyecan, bu coşku Antalya’nın güzel günlerinin, Elmalı’nın aydınlık yarınlarının işaret fişeğidir. Önümüzdeki 5 yılda Elmalı, hizmetlerle donanmış, Antalya’nın gözbebeği haline gelmiş bir ilçe olacak. Elmalı’nın marka olabilecek her değerinin üzerinde tek tek çalışacağız. Bir taraftan kültür ve medeniyet değerlerimizi gün yüzüne çıkaracağız. Diğer taraftan da kırsala ve tarıma verdiğimiz destekle daha çok üreten, ekonomiye daha çok katkı sağlayan bir Elmalı vaat ediyoruz. 31 Mart’ta ipi göğüsleyen biz olacağız, kazanan Elmalı olacak.” dedi.
Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Elmalı Pazar esnafını ve çarşı esnafını da ziyaret etti. Esnafa hayırlı ve bol kazanç dileklerinde bulundu, istek ve taleplerini dinledi. Elmalı’yı karış karış gezen Tütüncü, yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti, yaşlıların ellerini öperek hayır dualarını aldı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli  ve Elmalı  Köylerinde ne yaptı
Elmalı

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli ve Elmalı Köylerinde ne yaptı

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Korkuteli’den sonra Elmalı İlçesi’ne geçti. Abdal Musa Türbesi’ni ve Abdal Musa Kültür ve Sanat Evi’ni ziyaret etti, Tekke Köyü sakinleriyle buluştu. Tütüncü’ye ziyaretlerinde Cumhur İttifakı Elmalı Belediye Başkan adayı Durmuş Ali Gökçe eşlik etti

Bu iftar Çook Konuşulacak
Antalya

Bu iftar Çook Konuşulacak

Korkutelililer Derneği'nin (ANTKORDER) Şöförler Odası binasının görkemli salonunda düzenlediği, yaklaşık 1000 kişinin katıldığı.. Dernek Başkanı Adnan İmirgi ve Yönetim Kurulu tarafından Özenerek hazırlanan iftar yemeği,

Kürşad Tatar Kepez'de Rıza Sümer, Büyükşehirde Hakan Tütüncü' dedi .
Kepez

Kürşad Tatar Kepez'de Rıza Sümer, Büyükşehirde Hakan Tütüncü' dedi .

Büyük Birlik Partisi Kepez Belediye Başkan adayı Kürşat Tatar, "Antalya'nın hiçbir ilçesinde göremeyeceğiniz yollar bugün Kepez'de kazandırılıyor.

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu
Kepez

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu

Kepez Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, yağlı güreşin çok sevildiği şehre, Kırkpınar güreşlerinin yapıldığı Sarayiçi gibi bir tesis kazandırdı.

Başkan  Tütüncü  Horrum mağdurlarını ziyaret etti
Demre

Başkan Tütüncü Horrum mağdurlarını ziyaret etti

Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, kuvvetli yağış ve hortumdan zarar gören Antalya’nın Kumluca ve Demre ilçelerindeki çiftçileri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Başkan Hakan Tütüncü Antalya Mitinginde konuştu
Antalya

Başkan Hakan Tütüncü Antalya Mitinginde konuştu

Antalya mitinginde konuşan Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, AK Parti belediyesinin iktidarda olduğu yıllar, Antalya’nın en güzel yıllarıydı. Hizmet yıllarıydı. Maalesef son 5 yıl, Antalya’nın kayıp yılları oldu. Biz, Antalya’nın altın çağını başlatmaya hazırız.”dedi.