Büyükşehir'den Spor Okulları Yaz Ligi Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde açılan yaz spor okulları kapsamında ligler düzenliyor.
Antalya genelinde bulunan futbol ve basketbol okullarının katılım gösterdiği ‘Spor Okulları Yaz Ligi’nde 36 okuldan 576 sporcu ter döküyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi sporun ve sporcunun dostu olmaya devam ediyor. Yaz spor okullarına destek olmak, geleceğin yıldızlarını keşfetmek ve çocuklara Antalyaspor sevgisini aşılamak amacıyla, Büyükşehir Belediyesi ve Antalyaspor iş birliği içerisinde hayata geçirilen spor okulları yaz ligi Antalyaspor Hasan Subaşı Tesislerinde gerçekleşiyor.
Futbol branşında 36 Futbol Okulunun katılımıyla start alan ligde 576 minik sporcu ter döküyor. 2008-2011 Yaş grupları arasında gerçekleşen lig, 100’e yakın karşılaşmanın ardından son bulacak. Futbol branşında başlayan lig, basketbol branşıyla devam edecek.
Lige katılım gösteren futbol okullarında çocuklarını izlemek isteyen veliler de Hasan Subaşı Tesislerine akın ediyor. Müsabakalar esnasında saha kenarından çocuklarına destek olan veliler renkli görüntüler oluşturuyor. Bunun yanı sıra ulaşım konusunda sorun yaşayan spor okullarına Büyükşehir Belediyesi tarafından servis imkânı sağlanırken, sporcuların sıvı ve gıda takviyeleri de karşılanıyor. Antalyaspor Tesislerinde çocuklarını izlemekten keyif alan veliler böyle bir hizmeti sunduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkürlerini iletti.
Antalya’nın Serik ilçesinde Ramazan Bayramı sabahı etkili olan dolu yağışı, yolları ve seraların çevresini beyaza bürüdü. Vatandaşlar sabaha karşı kar manzarasını andıran görüntülerle karşılaşırken, aniden bastıran dolu, sürücülere ve üreticilere zor anlar yaşattı.
Korkuteli Belediyesi, Taşkesiği Mahallesi’nde evi yanan Ahmet Asar’a yardım eli uzattı. Yangında evini kaybeden Asar’a geçici barınma imkânı sağlamak amacıyla belediye tarafından konteyner desteğinde bulunuldu.
Antalya Valisi Hulusi Şahin: - "Türkiye genelinde ölümlü kazaların %50’si motosiklet kazalarından kaynaklanırken, Antalya'da bu oran %60 seviyelerinde.
Söker, Belek, Kadriye ve sahil bölgelerinde 25 Şubat Salı günü çalışma gerekçesiyle kesilen suyun 15 saat içinde geri verileceğinin söylendiğini ancak aradan 65 saat geçmesine rağmen suyun hâlâ gelmediğini belirtti.
Korkutelililer Derneği Kurucu Başkanı Adnan İmirgi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Korkuteli Milli Eğittim Müdürlüğü, tapu Müdürlüğü, Korkuteli Kaymakamı, İlçe Jandarma Komutanı, Belediye başkanı, Emniyet Müdürlüğü, devlet Hastanesi Başhekimi, sağlık ilçe müdürü, siyasi ilçe başkanlıkları ve şehit ailesi ziyaret etti
Antalya Büyükşehir Belediyesi, çevre ve doğa dostu projeleriyle aldığı çevre ödüllerine bir yenisini daha ekledi. 40 ülkeden 94 belediyenin üye olduğu Asya Belediye Başkanları Forumu’nun düzenlediği yarışmada devamı haberimizde