DOLU ZARARINA B.ŞEHİR DESTEĞİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi 22 Ocak tarihinde Demre ilçesinde yaşanan aşırı dolu nedeniyle hasar gören seraları tespit etme çalışmalarına başladı.
Daima tarım sektörü emekçilerinin yanında olan Antalya Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde Demre ilçesinde yaşanan dolu sebebiyle naylon seralarda oluşan hasarları tespit etmek için kolları sıvadı. İlçede hasar gören naylon seraların tespiti için çalışmalara başlayan Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri hasar gören seraları tek tek inceleyerek tespit ediyor.
ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ
Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde Ziraat Yüksek Mühendisi olarak görev yapan Fatma Güler Orkun üreticilerin yaralarını sarmak için ivedi bir şekilde çalışmalara başladıklarını ifade ederek “Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak üreticimizin yanında olmaya devam ediyoruz. 22 Ocak’ta meydana gelen dolu yağışından dolayı zarar gören üreticilerin seraları için tespit çalışmalarına başladık.
Üreticilerden gelen talepler doğrultusunda yaralarını sarmak için hasar tespit çalışmalarına geldik. En kısa zamanda tespit çalışmaları tamamlanmış olup gerekli olan desteği sağlamış olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
BAŞKANA TEŞEKKÜR
Sadece afetlerde değil her zaman üreticinin yanında olduğunu vurgulayan Beymelek Mahalle Muhtarı Osman Gökçe Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin sahada yaptıkları çalışmalar nedeniyle Muhittin Böcek’e teşekkür etti.
. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e mesaj atan iki gencin bu isteği kısa sürede yerine geldi. Otobüsle Antalya’da en çok gitmeyi sevdikleri yerleri gezen iki arkadaşın mutlulukları gözlerinden okundu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da hasta yatağı desteği alan vatandaşlara fizyoterapi desteği de vermeye başladı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Finike Boldağ Mahallesi’nde aşırı yağışlar sonrası oluşan taş ve çamur kaymalarına karşı hızla müdahale ederek, yolu yeniden güvenli hale getirdi. Ekipler, kazaların önüne geçmek için taş ve mıcır yığınlarını temizledi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Lara Sahili’nin 30 yıl süreyle kiraya verilmesi için hazırlanan ihale teklifini yeniden gündeme taşıyor. 178 bin metrekarelik alan ve kamping sahası için yapılacak toplantı, Antalya halkının dikkatini çekiyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki Antalya Ulaşım AŞ, hizmet kalitesini artırmak amacıyla kent içinde raylı sistem kullanan vatmanlara, Avrupa Birliği standartlarında Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) belgesi kazandırdı. Ulaşım AŞ bünyesinde hizmet veren 119 vatman, AB standartlarında belge sahibi oldu
Antalya Büyükşehir Belediyesi Yeşilçam Festivali’nde nostalji dolu akşamlar yaşanmaya devam ediyor. Yeşilçam’ın büyülü atmosferinde, sevilen sanatçı Seda Hazar 80’li ve 90’lı yılların unutulmaz şarkılarını