Antalya'da Kavgayı ayırmaya çalışırken canından oldu

Antalya’da arkadaşını eski sevgilisinden korumak isterken göğsünden bıçaklanan güvenlik görevlisi Bekir Kılıç hayatını kaybetti.

Antalya'da Kavgayı ayırmaya çalışırken canından oldu

Eski sevgililerin kavgasını ayırmak isterken canından oldu

 

Antalya’da arkadaşını eski sevgilisinden korumak isterken göğsünden bıçaklanan güvenlik görevlisi hayatını kaybetti. Cinayet şüphelisi ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Gece 02.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi Yener Ulusoy Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda tramvay durağında güvenlik görevlisi olan Bekir Kılıç (48), arkadaşı olan Papatya K. (32) ile bir araya geldi. İkilinin görüştüğü sırada yanlarına gelen Papatya K.’nin eski sevgilisi olduğu öğrenilen Metin A. (28) bir anda genç kadına saldırdı. Olaya müdahale ederek genç kadını korumak isteyen Bekir Kılıç, göğüs bölgesine aldığı bıçak darbesi ile bir anda yere yığıldı. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

Kavgayı ayırmaya çalışırken canından oldu

 

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı kontrollerde Bekir Kılıç’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Göğüs kısmına aldığı bıçak darbesi ile hayatını kaybeden Bekir Kılıç’ın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinden kaçan Metin A. ise Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Metin A. ifadesinin alınmak üzere Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya'da Sevgilisini Ve Çocuğunu Canice öldürdü
Antalya

Antalya'da Sevgilisini Ve Çocuğunu Canice öldürdü

Antalya'da kan donduran cinayet! Anne ve oğlunu hayattan kopardı! Şahit oldu diye 8 yaşındaki... Antalya'da Mehmet A., sevgilisini ormanlık alanda taşla öldürdükten sonra olaya şahit olan 8 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü. Zanlı, jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Antalya’da vahşi cinayet: Eski eşini boğazından bıçaklayıp, ölene kadar başında bekledi .ifadesinde ne dedi
Döşemealtı

Antalya’da vahşi cinayet: Eski eşini boğazından bıçaklayıp, ölene kadar başında bekledi .ifadesinde ne dedi

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde bir kişi eski eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından kaçmayan ve kimseyi yanına yaklaştırmayan katil zanlısı koca, hayatını kaybeden kadının cenazesinin başında gözaltına alındı. işte ifadesi

Huzur Evinde 2 kişiyi öldürdü sebebini Müdüre Sorun dedi
Antalya

Huzur Evinde 2 kişiyi öldürdü sebebini Müdüre Sorun dedi

Cinayet olayı Antalya Döşemealtı ilçesindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 5 yıldır huzurevinde kalan İzzettin Süğüt (65), husumetli olduğu öne sürülen diğer huzurevi sakinlerinden Selçuk Goncegül’e (73) uyuduğu sırada meyve bıçağıyla saldırdı, ardından olayı duyup gelen Ali Serdar Batır (66) ve Ahmet Özdemirel’i de (74) bıçakladı.

Antalya Kumluca'da Engelli Annesini Av tüfeği ile öldürdü
Kumluca

Antalya Kumluca'da Engelli Annesini Av tüfeği ile öldürdü

Antalya ili Kumluca ilçesi Beykonak Mahallesinde seracılık yapan Sağır ve Dilsiz Engelli 46 yaşındaki A.Ş 13 yaşındaki oğlu A.Ş tarafından av tüfeği ile öldürdü.

Antalya Korkuteli Hasta Ziyaretine Gitti   Öldürüldü
Korkuteli

Antalya Korkuteli Hasta Ziyaretine Gitti Öldürüldü

Antalya ili Korkuteli ilçesi Avdan mahallesinde 10 Kasım 2023 cuma sabah saatlerinde H.T isimli kadın Ş.E isimli adam tarafından öldürüldü

Antalya’da Karısını Bıçaklayarak Öldürdü  kayınvalidenin gelinine yaktığı ağıtlar yürekleri dağladı.
Kepez

Antalya’da Karısını Bıçaklayarak Öldürdü kayınvalidenin gelinine yaktığı ağıtlar yürekleri dağladı.

21 Ağustos 2023 pazartesi saat 18.30 sırasında Antalya Kepez ilçesinde 5 yıllık eşi Sümeyye Yavlak’ı çalıştığı zincir markette bıçaklayarak öldürdü