Manavgat

Antalya'da Lastiği Patlayan Kamyon Yola Durunca Zincirleme kaza oldu 2 kişi yaralandı

Antalya İli Manavgat ilçesinde aynı istikametteki 3 aracın karıştığı zincirleme kazada . Hastane transfer aracındaki 2 Ukraynalı turistin yaralanmasıyla sonuçlanan kazaya ise ’çekici’ tartışması damga vurdu.

Antalya'da  Lastiği Patlayan Kamyon Yola Durunca  Zincirleme kaza oldu 2 kişi yaralandı

Manavgat ilçesinde lastiği patlayan ve gerekli önlemleri almadan duran kamyon sürücüsü, aynı istikametteki 3 aracın karıştığı zincirleme kazaya neden oldu. Hastane transfer aracındaki 2 Ukraynalı turistin yaralanmasıyla sonuçlanan kazaya ise ’çekici’ tartışması damga vurdu.
Edinilen bilgiye göre, Antalya-Alanya D-400 Karayolunda Antalya istikametinden Alanya istikametine gitmekte olan Kadir Çapar’ın kullandığı 07 BMJ 404 plakalı hurda yüklü kamyon, Sorgun-Otogar köprülü kavşağında lastiği patlayınca sürücü, kamyonun üzerinde bulunan şişe dolu çuvalları yola dizdi, ardından tamirci beklemeye başladı. Bu sırada aynı istikamette giden Bilal Karaman’ın kullandığı 07 BKE 048 plakalı araç, kamyonu fark edip çarpmamak için durunca, arkasından gelen Furkan Şenal’ın kullandığı 07 BPY 771 plakalı araç çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan araç, yine aynı istikamette giden Şener Turan’ın kullandığı 07 MAY 64 plakalı otomobile yandan çarptı.
2 Ukraynalı turist yaralandı
Köprülü kavşağın uzun süre araç trafiğine kapanmasına neden olan kazada 07 BPY 772 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Ukrayna vatandaşı Yıvyn Eldmann ve Galyna Zaslavka yaralandı. Yaralı turistler, 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Çekici tartışması yaşandı
Köprülü kavşak, kazanın ardından araçların kaldırılmaması nedeniyle uzun süre kapalı kalırken, aracın sahibi olan Anatolia Hastanesinin yetkilisi, araç için sigortadan çekici geleceğini belirtti. Uzun süre çekicinin gelmemesi üzerine polis, çekicinin ne zaman geleceğini, daha da gecikmesi halinde kendilerinin çekici çağıracağını söyleyince firma yetkilisi ile polis arasında tartışma yaşandı. Serik Ajans

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Manavgat'ta tur minibüsü ile hafif ticari araç çarpıştı: 3 yaralı
Manavgat

Antalya Manavgat'ta tur minibüsü ile hafif ticari araç çarpıştı: 3 yaralı

Kazada tur aracında bulunan Romanya vatandaşı Niculina Adriana Olaru ve Fuat Keleş ile hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan Esra Eriş yaralandı.

Antalya Manavgat Hurdaya dönen araçtan burunları kanamadan çıktılar . 16 bin 380 lira ceza yediler
Manavgat

Antalya Manavgat Hurdaya dönen araçtan burunları kanamadan çıktılar . 16 bin 380 lira ceza yediler

Alanya istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Kayra Yorulmaz’ın kullandığı 07 MGY 24 plakalı otomobil,

Kazaya Karışan Motosikletteki Yolcu Kadın: “Çok Temiz Düştük, Vallahi İyi Düştük”
Manavgat

Kazaya Karışan Motosikletteki Yolcu Kadın: “Çok Temiz Düştük, Vallahi İyi Düştük”

Manavgat ilçesinde alkollü sürücünün motosikletiyle park halindeki otomobile çarpması sonucu kazada motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan kadın yaralandı.

Antalya 'da Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 ölü, 3 yaralı
Finike

Antalya 'da Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

Antalya Finike de Bir ailenin içinde bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Kazada araç içerisinde bulunan 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.

Antalya Manavgat'ta 3 kez Kask Takmadı ehliyeti kaptırdı  son kazada yine kask yok
Manavgat

Antalya Manavgat'ta 3 kez Kask Takmadı ehliyeti kaptırdı son kazada yine kask yok

Antalya’da aday sürücü olan ve 3 kez kasksız motosiklet kullanırken yakalandığı için sürücü belgesi iptal edilen sürücü, otomobille çarpıştı. Kaza anında yine kask takmadığı görülen motosiklet sürücüsü yaralandı.

Son dakika Antalya  motor Kazası  2 genç öldü
Aksu

Son dakika Antalya motor Kazası 2 genç öldü

Antalya Aksu - Kundu yolunda kontrolden çıkan motosikletin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.