Antalya’da Yasa Dışı Silah Ticareti Operasyonu 3 Tutuklama

Antalya’da polisin silah ticareti yapan şüphelilere yönelik yaptığı operasyonlarda 30 ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 3 kişi tutuklandı.

Antalya’da Yasa Dışı Silah Ticareti Operasyonu 3 Tutuklama

Antalya’da polisin silah ticareti yapan şüphelilere yönelik yaptığı operasyonlarda 30 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 24-28 Temmuz tarihleri arasında 5 araç ve bir ikamette aramalar gerçekleştirdi. Aramalarda, 30 adet ruhsatsız tabanca ile 29 adet şarjör ele geçirilirken, 5 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkan şüphelilerden 3’ü Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya’da 4 milyon liralık kaçakçılık operasyonu  6 şüpheli şahıs tutuklandı

Antalya’da 4 milyon liralık kaçakçılık operasyonu 6 şüpheli şahıs tutuklandı

Antalya 'da çok miktarda kaçak sigara tütünü, elektronik sigara ve cep telefonu ile kol saati ele geçirildi Operasyonda 16 kişi hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçundan adli işlem yapılırken

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'den Engellilere önem
Kepez

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'den Engellilere önem

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeşil alanlarda tadilat ve peyzaj çalışması başlattı. Tadilat çalışmaları sırasında vatandaşların talepleri de karşılanıyor.

Antalya'nın tek BBP meclis Üyesi Mehmet Karakoyun oldu
Korkuteli

Antalya'nın tek BBP meclis Üyesi Mehmet Karakoyun oldu

BBP ilk defa Korkuteli meclisinde temsil edilecek. 31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimler sonrası Cumhur ittifakı listesinden MHP Meclis üyesi olarak seçilen Mehmet Karakoyun istifa ederek Büyük Birlik Partisine geri döndü.

Gençlere İstihdam İmkanlı Kurslar Başladı
Antalya

Gençlere İstihdam İmkanlı Kurslar Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin iş gücüne katılımlarını artırarak ekonomik bağımsızlıklarını sağlamak ve yenilenebilir enerji sektöründe istihdam imkanı sunmak için Güneş Enerjisi Okulu Projesi’ni gençlerle tanıştırdı.

Kumluca Belediye Başkan Adayı Dr. Mesut Avcıoğlu Göreve Başladı .  Dr. Mesut Avcıoğlu Kimdir
Kumluca

Kumluca Belediye Başkan Adayı Dr. Mesut Avcıoğlu Göreve Başladı . Dr. Mesut Avcıoğlu Kimdir

Yerel seçimlerden birincilikle çıkan Demokrat Parti Antalya Kumluca Belediye Başkan Adayı Dr. Mesut Avcıoğlu, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi devraldı. Kumluca'nın yeni Belediye Başkanı oldu.

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av.Medine Yapılmışev 'den Açıklama
Korkuteli

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av.Medine Yapılmışev 'den Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimin ardından basın açıklamasında bulundu.