İbradı

Antalya İbradı'daki spor köyü 3 ayda 2 bin sporcu ağırladı

Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), İbradı’da gerçekleştirdiği "Spor Köyü" projesi ile binlerce çocuğa kamp imkanı sağlayarak Türkiye’de bir ilke imza attı.

Antalya İbradı'daki spor köyü 3 ayda 2 bin sporcu ağırladı

Antalya’daki spor köyü 3 ayda 2 bin sporcu ağırladı
Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), İbradı’da gerçekleştirdiği "Spor Köyü" projesi ile binlerce çocuğa kamp imkanı sağlayarak Türkiye’de bir ilke imza attı.
İbradı’daki Spor Köyü, çocuklara spor yapma imkanı sunmanın yanı sıra, kültürel bir keşif fırsatı da veriyor. Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun bu projesi, gelecekte büyük bir kamp merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Metin Bulut, bu yılki yaz kampında İbradı Spor köyünde 2 bin minik sporcu ağırladıklarını söyledi.
Antalya’nın İbradı ilçesi Ormana mahallesindeki 25 bin metrekare arazinin kullanım hakkını 25 yıllığına alan Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek geçen yıl spor köyü projesini hayata geçirdi. Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun tek amaç ve gayesinin çocukların geleceği ve sağlıklı bir nesil yetiştirmek için spor yaptırmak olduğunu söyleyen ASKF Genel Başkanı Metin Bulut, "Biz Antalya’da yıllardan beri gençlerimize tesis yapmak için yarışmaktayız. Yönetim kurulu olarak bir spor köyü kurmaya karar verdik. Özellikle yaz aylarında gençlerimizin daha iyi bir kamp yapabilmeleri için Torosların bağrında bulunan İbradı ilçemizde bu projemizi gerçekleştirmeyi hedefledik. Hedefimizin yüzde ellisini gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıl ise kalan hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Mutluyuz" dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Manavgat Şöforlar Odası Başkanı Muammer Ünal ,İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen'i Ziyaret etti
İbradı

Manavgat Şöforlar Odası Başkanı Muammer Ünal ,İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen'i Ziyaret etti

Antalya Manavgat Şöforlar Odası Başkanı Muammer Ünal ,İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

Antalya Jandarma'dan  Köylü Ve Çobanlara Eğitim Amaç Hayvan Kazalarının önlenmesi
İbradı

Antalya Jandarma'dan Köylü Ve Çobanlara Eğitim Amaç Hayvan Kazalarının önlenmesi

Jandarma Ekipleri, Antalya-Konya Devlet Karayolunda meydana gelen hayvana çarpma kazalarının önlenmesiyle ilgili çalışma yaptı

Antalya İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen göreve başladı  .HATİCE SEKMEN KİMDİR?
İbradı

Antalya İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen göreve başladı .HATİCE SEKMEN KİMDİR?

31 mart 2024 pazar günü yapılan yerel seçimlerde Ak Parti adayı Hatice Sekmen İbradı'nın ilk kadın belediye başkanı olarak seçimim galibi oldu.. .HATİCE SEKMEN KİMDİR?

BBP  Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı Yusuf Doğaroğlu  İlçe Seçim de
İbradı

BBP Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı Yusuf Doğaroğlu İlçe Seçim de

Büyük Birlik Partisi Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı İbradı Haber Yusuf Doğaroğlu Çalışmalara İlçe seçim kululundan başladı.

BBP Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı Yusuf  Doğaroğlu çalışmalara başladı
İbradı

BBP Antalya İbradı Belediye Başkan Adayı Yusuf Doğaroğlu çalışmalara başladı

İbradı BBP Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı oldum. 5 ay önce çıktığım hizmet yolunda bu gün BBP İl Başkanım Mustafa Yılmaz ve Yönetiminin davetini değerlendirdim ve BBP İbradı Belediye Başkan Adayı oldum.

TÜRSAB 'ta yeni Düzenleme  en az 5'e bölünüyor.
İbradı

TÜRSAB 'ta yeni Düzenleme en az 5'e bölünüyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi’nde bazı seyahat acenteleri ve TÜRSAB’ın eski yöneticileriyle bir araya geldi.