Kemer

Antalya Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'ndan Teşekkür Buluşması

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR BULUŞMASI 31 Mart yerel seçimlerini kazanan ve Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye personeli ve vatandaşlarla bir araya gelerek teşekkür konuşması yaptı.

Antalya Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'ndan Teşekkür Buluşması

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR BULUŞMASI
31 Mart yerel seçimlerini kazanan ve Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye personeli ve vatandaşlarla bir araya gelerek teşekkür konuşması yaptı.

Kemer Belediyesi önünde yapılan programa, Başkan Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ile eşi Hale Gül, CHP’den seçilen Kemer Belediyesi yeni meclis üyeleri, birim müdürleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, sahneye önce meclis üyeleri davet edilerek kalabalığa tanıtıldı.

CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış, programda yaptığı konuşmada, kendilerine ve ekibine yaşattıkları mutluluktan dolayı vatandaşlara teşekkür ettiğini söyledi.

Kendilerine güvenen vatandaşların güvenini boşa çıkarmayacaklarını ifade eden Barış, “Hep birlikte el ele vererek 5 yıl Kemer’i sosyal belediyecilik anlamında daha üst seviyelere çıkaracağız. Kemer için birlikte çalışacağız. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Kemer Belediye Meclis üyelerinin sahneye davet edilerek vatandaşları selamlamasının ardından sahneye çıkan Başkan Topaloğlu, yaptığı konuşmasında, uzun bir seçim maratonunu geride bıraktıklarını söyledi.

Kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Topaloğlu, “Beş yaşındaki çocuktan tutun 90 yaşındaki ninelerimiz amcalarımız bize destek verdi. Kimisi dua etti, kimisi de el sallayarak bize destek verdi. Ufacık çocukların bile destek vermesi bizim için apayrı bir mutluluk. Bunlar benim yaşam sevincim. Çocukların gözlerinden, yaşlıların da ellerinden öpüyorum. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

Başkan Topaloğlu, Kemer halkının kendilerine 5 yıl daha görev verdiğine işaret ederek, “Mazbatamızı aldık. Bundan sonra Kemer halkını daha iyi hizmetlerimizle buluşturacağız. Pandemi, yangınlar, depremler, savaşlar oldu ama Kemer Belediyesi dimdik ayakta durdu ve yatırımlarına devam ediyor.

Bizim geçim kaynağımız turizm. Sivil toplum kuruluşlarıyla uyumlu şekilde çalışacağız. Kemer’i daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. İlk önce Schwabach Parkı’na kadınlar kıraathanesi, Kuğulu Park’a da emekliler kıraathanesi yapacağız. Ayrıca Arslanbucak Mahallesi’ndeki Tepe Parkı da yenileyeceğiz. Daha modern hale getirip kendimiz çalıştıracağız. Sizleri seviyoruz.” diye konuştu.

Başkan Topaloğlu, en büyük teşekkürü de her zaman yanında olan eşi Fikriye Topaloğlu’na etmek istediğini sözlerine ekleyerek sahneden inip eşi Fikriye Topaloğlu’nu sahneye davet etti. Burada eşi ile birlikte vatandaşları tekrar selamlayan Başkan Topaloğlu,

“Fikriye Hanım’la biz aynı köydeniz. 1985 yılında Göynük’e geldiğimizde Fikriye Hanım ebeydi ben de öğretmendim. 2004 de bizi Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday ettiler. CHP en fazla 422 oy alabiliyor meclise hiç üye sokamıyormuş. Seçime girdik. Tabi Hanım 800’e yakın doğum yaptırmış kimseden de para almaz. Ben de okuttum. Dedim ki hanım slogan şu olsun, “Hanım doğurttu biz okuttuk oylar sandığa” dedik.

Göynük halkı 422 olan oyu 2053 olarak verdi bir diğer seçim de oylarımız daha da arttı. Bakın geçen dönem DSP’ye 10 bin oy verdiniz. Bu yıl DSP’den aday olan arkadaş 200 oy aldı. Onun için bizim sorumluluğumuz çok fazla. Bir yanlış yaparsam önce hanım beni sorguya çeker” dedi.

Program sonrası Başkan Topaloğlu, belediye personeli ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası
Kemer

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi. Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi.

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma
Kemer

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma

Antalya Kemer'de, Rusya'nın 17 bölgesinden 600 acente yetkilisinin katıldığı “Exhibition Türkiye 2024” workshop düzenlendi.

Antalya Kemer’de Bayramlaşma!
Kemer

Antalya Kemer’de Bayramlaşma!

Kemer’de Bayramlaşma! Ramazan Bayramı dolayısıyla Antalya Kemer'de resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

Antalya Kemer'de Kadir Gecesi iftar  Programı
Kemer

Antalya Kemer'de Kadir Gecesi iftar Programı

Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla 5 Nisan 2024 cuma günü Kemer’de iftar programı düzenlenecek. İftar programında semazen gösterisi de yer alacak.

Kemer’de yapılacak ilk uluslararası tenis turnuvasında 44 ülkeden 200 genç sporcunun ilçeye gelmesi bekleniyor
Kemer

Kemer’de yapılacak ilk uluslararası tenis turnuvasında 44 ülkeden 200 genç sporcunun ilçeye gelmesi bekleniyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer’imizi spor destinasyonu olarak üst seviyelere çıkarmak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz.

Antalya Kemer Göynük Mahallesi'nde kapalı pazar yeri yapımı başladı
Kemer

Antalya Kemer Göynük Mahallesi'nde kapalı pazar yeri yapımı başladı

Antalya ili Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun “Her mahalleye bir kapalı pazar yeri projesi” kapsamında Göynük Mahallesi'nde kapalı pazar yeri yapımı başladı.