Kepez

Antalya Kepez’den İki Okula Çok Amaçlı Salon

Kepez Belediyesi tam destek verdiği eğitime iki kalıcı eser daha kazandırdı. Başkan Hakan Tütüncünün Perihan Esat Aral ve Şelale Ortaokulu öğrencilerine sözü olan çok amaçlı salonlarının inşasına başlandı.

Antalya Kepez’den İki Okula Çok Amaçlı Salon

Neredeyse ilçedeki tüm okullarda kalıcı bir hizmeti olan Kepez Belediyesi okulların etkinlik salonu ihtiyacı için de çözüm üretiyor. Bu kapsamda okullara kültür sanat ve spor etkinliklerinin yapabileceği çok amaçlı salon kazandırılıyor. Kepez Belediyesi geçtiğimiz yıl Emek Mahallesindeki General Şadi Çetinkaya İlkokulunun bahçesine inşa ettiği çok amaçlı salonu iki okula daha inşa ediyor. Antalya Valiliği ile imzalanan protokol kapsamında Perihan Esat Aral Ortaokulu ile Şelale Ortaokulunun bahçelerine çok amaçlı salon yapılıyor.

SALONLARIN INŞASI BAŞLADI

Öğrencilerin kültür sanat ve spor etkinliklerini yapabilecekleri salonların inşası ihalenin yasal sürecinin tamamlanması ve yer tesliminin yapılmasından sonra başladı. Sahnenin de olduğu etkinlik salonları betonarme yapıda olacak. Salonlar Kepez Belediyesince anahtar teslimi inşa edilip çocukların hizmetine sunulacak. Perihan Esat Aral Ortaokulunun bahçesinde 150 m2 alanda yapılacak olan salon aynı anda 80 öğrenciye hizmet verecek. Salonun yanına kantin binası da kazandırılacak. 120 m2 alana inşa edilecek Varsak Şelale Ortaokulunun eğitim salonunu ise 75 öğrenci kapasiteli olacak. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de geçtiğimiz yıllarda her iki okulu ziyaretinde çocuklara çok amaçlı salon yapma sözü vermişti.

TÜTÜNCÜDEN EĞITIME TAM DESTEK

Görev süresi içerisinde ilçedeki tüm okulları birden fazla ziyaret eden ve her okulda bir hizmeti bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde 4 okulun bahçesine çadır tarzı spor salonu inşa edilmiş ve 31 okula da bilişim sınıfı kurulmuştu. Yine Tütüncü döneminde onlarca okula kütüphane deney laboratuarı kazandırılmış ve birçok okulda da sıcak asfalt bank yerleştirilmesi ağaç bitki dikimi ile spor sahalarının yapımından oluşan bahçe düzenlemesi yapılmıştı. Başkan Hakan Tütüncü belediye arsalarının Milli Eğitim Bakanlığına tahsis ederek ve okul alanlarındaki mülkiyet ile imara ilişkin sorunları çözerek ilçesine 130dan fazla okul yapılmasını sağlamıştı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Akdeniz'in en büyük kütüphanesinin açılmasına sayılı günler kaldı
Kepez

Akdeniz'in en büyük kütüphanesinin açılmasına sayılı günler kaldı

Kepez Belediyesi’nin 22 kütüphane projesinin amiral gemisi olan Akdeniz’in en büyük kütüphanesi Antalya Kütüphanesi’nin resmi açılış töreni 9 Aralık Cumartesi saat 12.00’da gerçekleştirilecek. Devamı haberimizde...

Kepez’den şehre iyi gelecek yollar
Kepez

Kepez’den şehre iyi gelecek yollar

Kepez Belediyesi, şehir içi trafiğinin rahatlamasına katkı sağlayacak yol yapım çalışmalarına bir yenisi daha ekliyor. Devamı haberimizde..

Kepez’in kütüphanelerini öğrencilerden yoğun ilgi
Antalya

Kepez’in kütüphanelerini öğrencilerden yoğun ilgi

Kepez Belediyesinin, mahallelerine kazandırdığı semt kütüphanelerini, öğrenciler çok sevdi. Devamı haberimizde...

Hasta Yakınlarına 14 Yıldır Konaklama Hizmeti Veri
Kepez

Hasta Yakınlarına 14 Yıldır Konaklama Hizmeti Veri

Antalya ya gelen Hasta yakınları için 5 yıldızlı otel formatında hizmet

Kepez’e 3 Sağlık tesisi müjdesi
Kepez

Kepez’e 3 Sağlık tesisi müjdesi

Kepez Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile Yeni Mahalle’ye içerisinde kanser tarama merkezinin olacağı Kepez Bedreddin Ari Sağlıklı Hayat Merkezi (SHM) ve Aile Sağlığı Merkezi (ASM) ile Varsak Karşıyaka Mahallesi’ne Teslime-Hüseyin Acar ASM inşa edilecek. Devamı haberimizde....

Antalya Kepez Ata’sını saygıyla ve minnetle  andı
Kepez

Antalya Kepez Ata’sını saygıyla ve minnetle andı

Kepez Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85’nci yılında saygı ve minnetle andı.