Antalya Sarısu Kadınlar Plajı Mayıs Sonu Açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sarısu Kadınlar Plajı 2023 yaz sezonu 29 Mayıs Pazartesi başlıyor.

Antalya Sarısu Kadınlar Plajı Mayıs Sonu Açılıyor

SARISU KADINLAR PLAJI 29 MAYIS’TA AÇILIYOR
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sarısu Kadınlar Plajı 29 Mayıs Pazartesi günü kapılarını açıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi ANET A.Ş. tarafından işletilen Sarısu Kadınlar Plajı kış sezonunda gerçekleştirilen bakım onarım çalışmaları ardından sezona hazır hale getirildi. Girişin ücretsiz olduğu kadınlar plajı 29 Mayıs Pazartesi günü kapılarını açıyor. Kadınlar Plajı’nda haftanın 7 günü sabah saat 08.00’den akşam saat 18.00’e kadar sadece kadınlara hizmet sunuluyor. Saat 18.00’dan sonra tüm vatandaşlar plajın imkanlarından yararlanabiliyor.
TÜM KADINLARI PLAJA BEKLİYORUZ
Kış boyunca Kadınlar Plajı’nda hummalı bir çalışma yürüttüklerini ve sezona hazır olduklarını söyleyen Kadınlar Plajı Sorumlusu Ceren Tuğay, “Tüm kadınlarımızı plajımıza bekliyoruz” dedi. Tuğay, “Burası Türkiye’nin ilk kadınlar plajı ben de burada bir kadın yönetici olarak çalışmaktan gurur duyuyorum. Bu alanda cankurtarandan güvenlik ve hizmet personeline herkesin kadın olduğu bir kadroya sahibiz. Kadınlar plajımızda, kadın misafirlerimiz için günlük ihtiyaçlarına yönelik restoran, kafe, butik ve kadınlar hamamı olmak üzere birçok sosyal alanlar mevcut. 29 Mayıs Pazartesi günü kadınlarımız için plajımız hizmet veremeye başlayacak” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım  Anneler günün Yaşlı  ve genç Annelere süpriz ziyaretler
Antalya

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım Anneler günün Yaşlı ve genç Annelere süpriz ziyaretler

Başkan Yıldırım'ın eşi Emine Yıldırım ziyaretler kapsamında ayrıca Çalkaya Mahallesinde yaşayan 1927 doğumlu Medine Çoban ile Cihadiye Mahallesinden 1945 doğumlu Nermin Demirel'i evinde ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı.

Sanatçı Murat Balaban kimdir
Antalya

Sanatçı Murat Balaban kimdir

1969 yılında Yozgat-Sorgun'da dünyaya gelen Murat Balaban,çocuk yaşlarda bağlamayla tanışıp özel günlerde şarkı söylemeye başladı.

Ömer Özmen Kimdir
Antalya

Ömer Özmen Kimdir

Ömer Özmen 16 Nisan 1989 Antalya doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini doğup büyüdüğü Döşemealtı’nda tamamlamıştır.

Eylem İmir Kimdir
Antalya

Eylem İmir Kimdir

Eylem İmir, Antalya Elmalı ilçesi Akçay Mahallesi'nde doğmuştur. Eğitimini Elmalı ilçesinde elektrik elektronik bölümü teknik lisede tamamlayarak teknisyen olarak mezun olmuştur.

Ferdi Özboğa Kimdir
Antalya

Ferdi Özboğa Kimdir

Ferdi Özboğa, inşaat sektöründe önemli bir isim olarak 2019 yılında adım attığı boya ustalığı kariyerine uluslararası geçerli sertifikalar ve eğitimlerle destek vererek başladı.

Yeniden Refah Partisi Elmalı İlçe Başkanı Uğur Türkmen ; Elmalı’da yeniden teşkilatlanıyoruz
Elmalı

Yeniden Refah Partisi Elmalı İlçe Başkanı Uğur Türkmen ; Elmalı’da yeniden teşkilatlanıyoruz

Yeniden Refah Partisi Elmalı İlçe Başkanı Uğur Türkmen, 31 Mart yerel seçimlerinin geride kaldığını, Türkiye genelinde olduğu gibi Elmalı’da da partisinin oylarını arttırdığını kaydederek,