Antalya Ses Sanatçısı Nezahat Erbaş Kimdir

Ses Sanatçısı Karavanda Yaşayan Nezahat Erbaş ile telefonda yapmış olduğumuz röportaj da sorduk Nezahat Erbaş kimdir diye? Yapmış olduğumuz bu samimi röportajı siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz

Antalya Ses Sanatçısı Nezahat Erbaş Kimdir

NEZAHAT ERBAŞ KİMDİR?

Emekli Noter Ses Sanatçısı Nezahat Erbaş ile telefonda yapmış olduğumuz röportaj da sorduk Nezahat Erbaş kimdir diye? Yapmış olduğumuz bu samimi röportajı siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz. 24 Eylul 2023 27.06.1973 doğumluyum. Kütüğümüz artvin Yusufeli fakat aslen Erzurum da doğdum. Erzurum Ticaret Lisesinde okudum en son. Bu arada Erzurum Halk Eğitimde Müslüm Çağlar hocamızdan müzik ve folklör eğitimi, okul yıllarımda ise ingilizce hocamız Selahattin Öğdüm hocamdan folklör eğitimi aldım. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldum. 1986 yılında evlendim bir oğlum ve iki torunum var. Bu sıralarda Izmir de Bornova da yaşıyorduk. Libas Ltd. Şti.'de muhasebe bölümünde çalışıyordum. Bu arada evliliğim sarsıldı. Ayrıldım ve istanbul'a yerleştim. Daha sonra noterlik mesleğine atıldım. Fakat bu aralarda müzikle mutlu olarak kendimi teselli ediyordum. Aynı zamanda şiirler yazıyordum. Hali hazırda yayınlanmış şiir kitabım olmadı. Ama bu şiirlerimi şarkı yapmaya başladım ve bir yandan Çamlıca Musiki Derneğinde Ayhan Haksal hocamla tanıştım. Çok değerli noterim Perihan Akça hanımfendi beni bu musiki derneğine götürdü. Ve müzik yaşamım ciddi bir hale gelmeye başladı. 2018'de noterlikten emekli oldum ve o günden beri tüm bilgilerimi pekiştirerek müzik içinde buldum. Youtube' ta tüm dijital platformlarda hali hazırda, Parlayan Güneş isimli bir albümüm ve 12 eserden oluşan albümüm var. Daha sonra parlayan Güneş, Yalnız Senaryo, Gençlik aşkım, Evlat isimli eserlerime klip çektik bu arada Gençlik aşkım eseri Mustafa Çallı hocama ait... Söyleyecek çok şey var aslında. Alanya da Mustafa Çallı hocamın desteğiyle ilk şarkım Yalnız Senaryo'yu yaptım . Şu anda 160 tane filan bestem var. Fakat bunları yapmak ciddi bir maliyet olduğu için yapamıyorum... Hakkı Bulut'un eseri, ikimiz bir fidanın Güller Açan dalıyız şarkısını yaptım. Kendisine teşekkür ederim. Eseri yapmama izin verdi. 2018'den beri düğünlerde, cafelerde, ocakbaşları, sahillerde vs. sahne yapıyorum. İnsanların beğenisini görünce daha da şevkle yapmaya çalışıyorum. En önemli özelliğim de ben şu anda yalnız yaşayan bir bayanım ve karavanda yaşıyorum. Edremit'te hali hazır evim var ama tam zamanlı karavan yaşamını seçtim. Yazları evime gidiyorum kışları tamamıyla Antalya da karavandayım. Yazları da yine çoğu zamanlar karavanda yaşamaktayım. Yeşilçam Medya 

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz
Gazipaşa

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz

Antalya Gazipaşa'da bölgeye örnek olacak üretimler gerçekleştiren Yaşar Dağtekin'in kahve üretiminin de bölgeye örnek teşkil ederek, gerisinin gelmesi bekleniyor

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi
Kepez

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi

KEPEZ'DE VEKİL PROF.DR.ALTEKİN Kepez Belediye Meclisi, görevine dönünceye kadar Başkan Mesut Kocagöz’ün yerine Prof.Dr. Refik Emre Altekin’i, başkan vekili seçti.

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası
Kemer

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi. Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi.

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG  göreve hazır
Muratpaşa

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG göreve hazır

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG olan afet gönüllüsü programına katılan 32 kişi, AFAD eğitim ve tatbikatını başarıyla tamamlayarak GEA Arama Kurtarma ekibinin üyesi oldu.

 Akdeniz Üniversitesi kalitesini YÖKAK Akreditasyon Belgesi ile tescilledi
Antalya

Akdeniz Üniversitesi kalitesini YÖKAK Akreditasyon Belgesi ile tescilledi

YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanan ilk 6 devlet üniversitesinden biri olan Akdeniz Üniversitesi, 5 yıllık tam akreditasyon almaya hak kazandı.

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma
Kemer

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma

Antalya Kemer'de, Rusya'nın 17 bölgesinden 600 acente yetkilisinin katıldığı “Exhibition Türkiye 2024” workshop düzenlendi.