Açıköğretim Lisesi 2. dönem sınav tarihleri ve sınavların nasıl yapılacağı ile ilgili araştırmalar hız kesmiyor. Sınavlara katılım göstermek isteyen öğrenciler için söz konusu duruma dair son bilgileri bir araya getirdik. İşte, ayrıntılar...
Milli Eğitim Bakanlığı, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından AÖL kayıt yenileme tarihlerini 3 Nisan 2023 tarihine kadar uzatılmıştı.
Açık Öğretim Kurumları 2. Dönem Sınavları geçtiğimiz yıl 1-10 Mart 2022 tarihleri arasında online olarak uygulanmıştı. Henüz 2. dönem sınav takvimine ilişkin bir açıklama bulunmuyor. Ancak kayıt yaptırmayan öğrenciler sınava katılamayacağından sınavlar Nisan ayı sonrası yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı güncel sınav takvimi açıklandığında detaylar eklenecektir.
Milli Eğitim Bakanlığı, pandemi döneminden önce sınavları yüz yüze yapıyordu fakat sonrasında online sınav sistemine geçiş yapmıştı. 2. Dönem AÖL sınavlarının henüz hangi sistemde gerçekleştirileceği netlik kazanmadı.
Öğrencilik durumu sistem üzerinde Silik, Donuk veya Aktif olanlar kayıt yenileme işlemi yaptıracaktır.
Bu dönem için kayıt yenileme sınav ücret olarak 50 TL ve Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği hesabına; 5 TL olarak belirlenmiştir.
Habertürk
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde Antalyalılara seslendi. “Bugün buraya Yörüklerin evladına sahip çıkmaya detaylar haberimizde
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, beraberindeki heyetle birlikte Antalya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan’ı makamında ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Serik İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle yeni ilçe başkanı göreve başladı. MHP Antalya İl Başkanı Sn. Sadullah Güneş Yeni MHP Serik İlçe Başkanı Ahmet Güzel'e destek verdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Sadullah Güneş ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri, MHP Korkuteli İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Antalya Korkuteli Yaşar Yalçın İlkokulu, 2024-2025 eğitim öğretim yılını birbirinden renkli ve anlamlı etkinliklerle tamamladı. 19 Haziran 2025 Perşembe günü okul bahçesinde gerçekleştirilen yıl sonu sergisi
Antalya’nın Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli komiserler Arzu Çobanoğlu ve Can Kahveci, dünyaevine girdiler.