Elmalı

Başkan Adayı Ümit Uysal Elmalı Ve Korkuteli ilçesinde

Muratpaşa Belediye Başkanı – Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Ümit Uysal geçtiğimiz gün Korkuteli ve Elmalı ilçelerinde partilileri ve vatandaşları ile buluştu. 

Başkan  Adayı Ümit Uysal Elmalı  Ve Korkuteli ilçesinde

Muratpaşa Belediye Başkanı – Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Ümit Uysal geçtiğimiz gün Korkuteli ve Elmalı ilçelerinde partilileri ve vatandaşları ile buluştu. Başkan Uysal; “Biz herkesi toparlayan, herkesin derdine ortak olan, herkesi anlayan, herkesi olduğu gibi kabul eden siyasetin tam merkezinde milleti birleştirmeye çalışan bir iradeyi ortaya koymak zorundayız. Birleşeceğiz, güçleneceğiz, dertlerimizi hep beraber sahip çıkarak çözeceğiz.” Dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı – Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Ümit Uysal geçtiğimiz gün Korkuteli ve Elmalı ilçelerinde partilileri ve vatandaşları ile buluştu. 
Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli ve yönetim Kurulu üyeleri ile CHP İlçe Binasında bir araya gelen Başkan Uysal, yaptığı konuşmada “Herkesi toparlayan, herkesin derdine ortak olan, herkesi anlayan ve olduğu gibi kabul eden, siyasetin tam merkezinde, milleti birleştirmeye çalışan bir iradeyi ortaya koymak zamanı” ifadelerine yer verdi. Yaşanan sorunlara sahip çıkarken çözümü de sunan bir anlayışa ihtiyaç olduğunun altını çizen Başkan Uysal, “Tarımda yaşadığımız sorunları birlikte çözelim, turizmimizi beraber geliştirelim. Türkiye’mizin sorunlarını birlikte çözelim. Bu iradeyi ortaya koyacağız” dedi.


OYSA HEPİMİZ AYNI ÜLKENİN EVLATLARIYIZ

Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Uysal; “Elmalı ve Korkuteli ilçelerimizde hemşehrilerimizle ve yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Gördüğümüz manzara çok üzücü. Fakirleşiyoruz, temel ihtiyaçları karşılamakta zorlanıyoruz fakat bunları konuşup çözmek yerine başka şeyler konuşuyoruz. Çoğunluk medya ve egemen söylem eliyle yapay düşmanlar yaratarak bizleri ayrıştırıyorlar. İnsanları birbiriyle selamlaşamaz, beraber iş yapamaz hale getiriyorlar. Oysa hepimiz aynı ülkenin evlatlarıyız. Biz herkesi toparlayan, herkesin derdine ortak olan, herkesi anlayan, herkesi olduğu gibi kabul eden siyasetin tam merkezinde milleti birleştirmeye çalışan bir iradeyi ortaya koymak zorundayız. Birleşeceğiz, güçleneceğiz, dertlerimizi hep beraber sahip çıkarak çözeceğiz.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Korkuteli İlçesinde Yaşanan Su sıkıntısının  Sebebini  CHP İlçe Başkanı açıkladı
Korkuteli

Korkuteli İlçesinde Yaşanan Su sıkıntısının Sebebini CHP İlçe Başkanı açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli, 3 gündür ilçede yaşanan su kesintilerinin sebepleri hakkında açıklamada bulunarak, arızaların giderildiğini ifade etti.

Korkuteli CHP başkan adayı Saniye Can Belediye Çalışanları ile
Korkuteli

Korkuteli CHP başkan adayı Saniye Can Belediye Çalışanları ile

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan Adayı Saniye Caran, seçim çalışmaları kapsamında sabahın erken saatlerinde belediye çalışmaları ile toplantı yaptı. Yapılan toplantı sonrasında sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Korkuteli'nin İlk Bayan Belediye Başkan Adayı Saniye Caran  Sahalara Çıktı
Korkuteli

Korkuteli'nin İlk Bayan Belediye Başkan Adayı Saniye Caran Sahalara Çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan Adayı Saniye Caran, Taşkesiği Mahallesi'nde mahalle toplantısı düzenledi.

Hasan Can Caran'dan Eşi Saniye Caran'a tam destek
Korkuteli

Hasan Can Caran'dan Eşi Saniye Caran'a tam destek

Başkan Caran'dan eşine tam destek CJP Korkuteli Belediye adayı olan ve seçim kurulundan veto alan Hasan Can Caran, sosyal medya hesabından basın açıklaması yaparak yaşanan süreç ile ilgili bilgi verdi.

Korkuteli  CHP Belediye de Manavoğlu çekildi Saniye Caran Aday oldu
Korkuteli

Korkuteli CHP Belediye de Manavoğlu çekildi Saniye Caran Aday oldu

Antalya Korkuteli CHP ilçe başkanı İsmail Karadeli resmi başvurunun ardından sosyal medya hesabından açıklama yaparak şunları söyledi; "Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan Adayımız Sayın Saniye Caran 

Korkuteli CHP Belediye Başkan Adayı Hasan Can Saran  ilçede faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti
Korkuteli

Korkuteli CHP Belediye Başkan Adayı Hasan Can Saran ilçede faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan adayı Hasan Can Caran ve Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli