Başkan Böcek Kaş’ta ‘Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek; ‘Yerelden kalkınma, yerinden yönetim’ anlayışıyla başlattığı ilçe buluşmalarına Kaş ile devam etti. Başkan Böcek, Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan ve Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ı ziyaret ederek, “Hiç kimseyi ötekileştirmeden hep birlikte ben sen yok biz varız, biz birlikte yaparız anlayışıyla çalışmalarımızı yapacağız” dedi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya ile başlayıp Kemer ile devam ettiği ‘Yerelden kalkınma yerinden yönetim’ ziyaretlerini Kaş ilçesi ile sürdürdü. Başkan Böcek, turizmin eşsiz ilçesi Kaş ziyaretlerine ilk olarak Kaymakam Ulaş Akhan ile başladı. Başkan Böcek, Kaş’la ilgili sorunları yerinde görmek ve incelemek üzere ASAT Genel Müdürü, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve sorumlu müdürler ile birlikte Kaş’a geldiklerini belirterek, “Kaş ile ilgili sizlerle neler yapabiliriz, hem fikir alışverişinde bulunalım hem ziyaret edelim istedik” dedi.
Kaymakam Akhan da ziyareti için Başkan Böcek’e teşekkür etti ve görevinde başarılar diledi. “Hepimiz Antalya’mıza hizmetle mükellefiz” diyen Kaymakan Akhan, Kaş’ın özellikle turizm ve tarımda ülke ekonomisine ciddi katkılar sunan bir ilçe olduğunu belirterek, ilçenin bu iki alanda sahip olduğu potansiyeli daha da yukarıya taşımak istediklerini ifade etti.
Kaş’ın Antalya’nın en özel ve en güzel ilçelerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Muhittin Böcek de Kaş’ın tarım ve turizmde daha ileri noktada olması adına Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği verme gayretinde olacaklarını söyledi.
Başkan Böcek, AK Partili Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ı da ziyaret ederek yeni görevinde başarı temennisinde bulundu. Başkan Ulutaş’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Başkan Böcek şunları söyledi: “Birlikte yapacak çok işimiz var” dedi. Kaş’ın Antalya’nın en özel ve en güzel ilçelerinden birisi olduğunu hatırlatan Başkan Böcek, “Seçim sürecinde kimseyi ayrıştırmadan hizmet edeceğimi söylemiştim. Antalya’mızda ilk ziyaretimi MHP’li Alanya Belediye Başkanı’na yaptım. Daha sonra Kemer’de DSP’den belediye başkanı seçilen Necati Topaloğlu’nu ziyaret ettim. Siz de AK Parti’den Kaş Belediye Başkanı oldunuz. Üçüncü ziyaretimi de buraya yaptım. Kendi partili belediyelerimize daha sonra uğrayacağım. Yani kısacası hiç kimseyi ötekileştirmeden hep birlikte ben sen yok biz varız, biz birlikte yaparız anlayışıyla çalışmalarımızı yapacağız.”
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da, Başkan Böcek’e ziyareti için teşekkür ederek, “Bizler de sizi Kaş’ta görmekten, ağırlamaktan memnunuz. Büyükşehir büyük bir belediye. Kaş’ımızdaki hizmet devamlılığının sağlanmasını bekliyoruz. Bu konuda da sizden Kaş’a pozitif ayrımcılık bekliyoruz. Sizin içten samimi konuşmalarınızda da bunun süreceğine yürekten inanıyorum. Kaşımızı önemsediğiniz için de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kaş merkezindeki esnafı da ziyaret ederek, bereketli bir turizm sezonu geçirmelerini diledi.
Antalya Mimar Sinan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AESOB’un geleneksel iftar yemeğine Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve esnaflar katıldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, çevre ve doğa dostu projeleriyle aldığı çevre ödüllerine bir yenisini daha ekledi. 40 ülkeden 94 belediyenin üye olduğu Asya Belediye Başkanları Forumu’nun düzenlediği yarışmada devamı haberimizde
CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’nın başkanlığında yapılan toplantıya, 19 ilçe başkanı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Parti Meclisi Üyesi Şengül Yeşildal, Antalya Milletvekilleri Cavit Arı ve Aliye Coşar ile Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu katıldı.
. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e mesaj atan iki gencin bu isteği kısa sürede yerine geldi. Otobüsle Antalya’da en çok gitmeyi sevdikleri yerleri gezen iki arkadaşın mutlulukları gözlerinden okundu.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin BÖCEK 2024 yılı hep birlikte tarih yazdığımız Antalya'mız için bir gurur yılı oldu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclisi’nin devam toplantısı gerçekleştirildi. 55 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 2025 Performans Raporu ve 2025 Mali Yılı Bütçe Tasarısı Taslak Bütçesi kabul edildi