Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ASAT Spor Tekerlekli Basketbol Takımı oyuncuları ile bir araya geldi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Birinci Ligi’nde mücadele eden ASAT Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları ve antrenörleri ile moral yemeğinde buluştu. ASAT Spor Kulübü Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikol ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu buluşmada Başkan Böcek, oyuncularla sohbet etti. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncularının talep ve önerilerini dinleyen Başkan Böcek, takımın eksiklerinin tamamlanması ve oyuncuların basketbol tekerlekli sandalyelerinin yenilenmesi talimatını verdi. Spor ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Böcek, engel tanımayan takım oyuncularını mücadeleleri için kutladı. Başkan Muhitin Böcek, devre arasına giren ASAT Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na, Bedensel Engelliler Basketbol Birinci Ligi’nde başarılar diledi.
Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Ramazan Şenlikleri Belediye -Hizmet Binası yanındaki meydanda başladı.
Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sinan Mahallesi’nde düzenlenen iftarda “Sıkıntıları aşabilmek için birleşmek zorundayız." dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alzheimer Hasta ve Hasta Yakınları Buluşma Merkezi Mavi Ev’de alzheimerlı hasta yakınlarına, demanslı hastalar için hak temelli bir yaklaşım geliştirmeyi hedefliyor.
Antalya'da yakından tanınan Bucaklı hemşehrimiz Osman Dirican, Antalya AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.
Antalya'da AK Parti'nin aday adaylık başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından Antalya AK Parti Milletvekili Aday Adaylarının tam listesi yayımlandı. İşte detaylar...
Finike Devlet Hastanesi hizmet kalitesinde yakaladığı başarıyı daha da artırmak için son 6 ayda 12 uzman ve 12 pratisyen hekimi kadrosuna dahil etti.