Başkan Böcek’ten Esprili Nikah Akdi

Başkan Böcek’ten esprili nikah akdi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül ile Burçin Karakaya’nın nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

Başkan Böcek’ten Esprili Nikah Akdi

Başkan Böcek’ten esprili nikah akdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül ile Burçin Karakaya’nın nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu. “Musa, nikah için 5 yıldır benim Büyükşehir Belediye Başkanı olmamı bekliyordu” diyen Başkan Böcek, esprileriyle salonu kahkahaya boğdu.

Başkan Muhittin Böcek, Musa Gül ve Burçin Karakaya çiftinin mutluluğuna ortak olurken nikah akdinde keyifli dakikalar yaşandı. Nikahta çiftin şahitleri ise Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekilleri Rafet Zeybek, Cavit Arı, Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Şevket Korkut, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Antalya Barosu Başkanı Avukat Polat Balkan, ATSO Başkanı Davut Çetin ve Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Vural Şahin oldu.

ESPRİLİ ÖĞÜTLER

Büyükşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen ve çok sayıda davetlinin katıldığı nikah töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Sevgili Musa, 5 yıldır beni bekliyordu. Siz Büyükşehir Belediye Başkanı olunca evleneceğim demişti. Ben de şaka yapıyor sanmıştım. Ama şimdi kararlarını vermişler. Sevgili Burçin, Musa’nın ayağına da basmış ama biz hep ezilenin yanındayız. Çocuklarınızın da sayısını kendiniz belirlemeniz üzere, çocuklarınızın Türkiye Cumhuriyeti’ni koruyacak, kollayacak evlatlarınız olmanız dileğiyle. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Böcek’in espri dolu öğütleri salondan bolca alkış aldı. Atılan imzalar sonrasında Başkan Muhittin Böcek, evlilik cüzdanını da gelin hanıma takdim etti.

HERŞEY GÜZEL OLACAK

Başkan Böcek ayrıca salondaki davetlilerin de Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, “Ramazan Bayramı da sizlere ve ülkemize sağlık, mutluluk ve barış dolu güzel günler getirmesini diliyor ve herşey güzel olacak diyorum. Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Büyükşehir ilk mecliste Komisyon ve birlik üyeleri belli oldu
Antalya

Antalya Büyükşehir ilk mecliste Komisyon ve birlik üyeleri belli oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in teleferik kazası kurtarma çalışmalarını takip etmek üzere olay yerinde olması nedeniyle meclisi en yaşlı üye sıfatıyla AK Parti İbradı Meclis üyesi Kemal Çiftçioğlu açtı. Toplantıda Başkanlık Divanı, encümen, birlik ve komisyon üyeleri belirlendi.

Başkan Muhittin Böcek   ,Mesut Kocagöz 'ün Tutuklanmasından son açıklama yaptı
Antalya

Başkan Muhittin Böcek ,Mesut Kocagöz 'ün Tutuklanmasından son açıklama yaptı

Mesut Başkanımıza uygulanan hukuki yaklaşımın ve hızın ülkede bugüne kadar yaşanan tüm benzer konularda uygulanmamış olması da ayrıca düşündürücüdür. Hukuka karşı saygımız ve sorumluluğumuz nedeni ile konuyu en ince ayrıntısına kadar takip edeceğimizin bilinmesini isterim.

Teleferik Kazasında Son dakika açıklaması  Başkan  Böcek’ten geldi
Antalya

Teleferik Kazasında Son dakika açıklaması Başkan Böcek’ten geldi

Antalya Tünektepe Teleferik'te meydana gelen kaza sonucu mahsur kalan vatandaşlar için yapılan kurtarma çalışmaları hakkında Son dakika açıklaması Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten geldi.

Başkan Muhittin Böcek'e Coşkulu Karşılama
Antalya

Başkan Muhittin Böcek'e Coşkulu Karşılama

Antalya’da ikinci kez üst üste Büyükşehir Belediye Başkanı seçilerek bir ilke imza atan Muhittin Böcek, belediye önünde düzenlenen törenle görevine başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Belli oldu
Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Belli oldu

31 mart 2024 pazar günü yapılan yerel seçimlerde Muhittin Böcek başkanlığında Antalya Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri belli oldu

Antalya Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışı yapıldı.
Konyaaltı

Antalya Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışı yapıldı.

Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 200 milyon liralık yatırım bedeliyle hayata geçirilen