CARAN, BAŞKAN BÖCEK'İ ZİYARET ETTİ
Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ve eşi S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili Başkan Böcek; "Korkuteli Belediye Başkanımız Saniye Caran ve eşi Hasan Can Caran'ı belediyemizde ağırladık. Korkuteli için el ele çalışarak halkımıza birlikte hizmet edeceğiz. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." dedi.
Antalya Süper Amatör Liginde mücadele eden Korkuteli Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde lider Beymelek Belediyespor ile 1-1 beraber kaldı ve puanları paylaştı.
Antalya Korkuteli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için seferber oldu.
Korkuteli Belediyesi, Kargın Mahallesi'ndeki öğrencilere yönelik yeni bir otobüs durağı inşa etti. Belediye Atölyesi'nde titizlikle hazırlanan durak, öğrencilerin güvenli ve konforlu ulaşımını sağlamak için hizmete sunuldu.
Korkuteli Belediye başkanı Saniye Caran'ı Ziyareti sırasında Mevlüt Çavuşoğlu’na; Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Osman Nuri Kök, Ak Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik ettiler.
Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran başkanlığında toplanan mecliste ilgili gündem maddeleri oylanarak karara bağlandı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı İSTON’u ziyaret eden, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran yeni projelerin müjdesini verdi.