Korkuteli

BAŞKAN İRBAN GENÇLERLE BULUŞTU

Korkuteli Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Mimar Hasan Ali İrban Korkuteli’li gençlerle kahvaltıda buluştu. Nur pastanesinde gerçekleşen kahvaltıya çok sayıda genç katılırken başkan İrban, “Geleceğimiz teminatı olan gençlerimizin her zaman görüşlerine önem verdik ve …

BAŞKAN İRBAN GENÇLERLE BULUŞTU

Korkuteli Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Mimar Hasan Ali İrban Korkuteli’li gençlerle kahvaltıda buluştu. Nur pastanesinde gerçekleşen kahvaltıya çok sayıda genç katılırken başkan İrban, “Geleceğimiz teminatı olan gençlerimizin her zaman görüşlerine önem verdik ve vermeye devam edeceğiz” dedi.

SOSYAL FAALİYETLER ÜST DÜZEYE ÇIKACAK

31 Mart yerel seçimlerinde yetki verilmesi halinde hayata geçireceği projelerin içinde kültür merkezinin de olduğunu belirten Başkan İrban, “Gençlerimize hitap eden mekânlar, ortamlar olmadığı için maalesef gençlerimiz Antalya’ya gidiyor. Biz göreve geldiğimizde bir takım hizmetleri yaptık. Konserler, yazlık sinema, sportif faaliyet yaptık. 31 Mart günü yetki verilince sosyal faaliyetlerin neredeyse sıfır olduğu bir Korkuteli’ni, sosyal faaliyetlerin üst düzeye çıktığı bir Korkuteli haline getireceğiz. ” dedi.

“KORKUTELİ KAZANACAK, KORKUTELİLİ KAZANACAK”

“Korkuteli kazanacak diye çıktığımız bu yolda kimseyi ötekileştirmedik” şeklinde sözlerini sürdüren İrban, “Sevgili gençler biz bu yola inanarak çıktık ve Allah’ın izniyle başaracağız. Siyasetten arındırılmış bir birlikteliğin içindeyiz. Listemizde sizin gibi gençlerimiz var, bayanlarımız var, tecrübeli ağabeylerimiz var. Biz Korkuteli’ni Korkutelili yönetsin diyoruz. Korkuteli’ni en iyi bizim yöneteceğimize inanıyoruz çünkü geride bıraktığımız 8 aylık dönem bizim yapacaklarımıza ışık tutuyor. Adeta yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı oluyor. Allah’ın izniyle sizlerin de desteği ve duası ile biz bu alacağız. Korkuteli’nin sözünü Korkutelililer ve Korkuteli’nde yaşayanlar söylesin. Korkuteli kazanacak, Korkutelili kazanacak sözleri uzun uzun alkış aldı.” şeklinde konuştu. (HASAN ALİ İRBAN/BASIN)

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Lokumun Cesur Ruhu Senay Eser
Antalya

Lokumun Cesur Ruhu Senay Eser

Şenay Eser, lokum ve şekerleme sektöründe bir devrim yarattı. Alfakher Lokum'un kurucusu ve sahibi olarak, iş dünyasında kadınların gücünü ve yeteneklerini sergileyen bir örnek oldu.

2024 Manavgat'ta Başpehlivan İsmail Balaban
Manavgat

2024 Manavgat'ta Başpehlivan İsmail Balaban

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 1. Etab'ı Manavgat Yağlı Güreşleri'nde finalde rakibi Hüseyin Gümüşalan'ı yenen İsmail Balaban Başpehlivan oldu.

Başkan Caranlar'dan Büyük Başkan Böcek’e ziyaret
Antalya

Başkan Caranlar'dan Büyük Başkan Böcek’e ziyaret

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ve eşi S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesinden öğrenciler için 3 Yeni Merkez
Antalya

Akdeniz Üniversitesinden öğrenciler için 3 Yeni Merkez

Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine ve öğrenci topluluklarına hizmet edecek olan Psikolojik Destek ve Rehabilitasyon Merkezi, Öğrenci Topluluğu Merkezi ve Akdeniz Restoran’ın açılışı yapıldı.

Antalya'yı ayağa kaldıracak iddia! Kirli su, içme suyu şebekesine mi basılacak?
Antalya

Antalya'yı ayağa kaldıracak iddia! Kirli su, içme suyu şebekesine mi basılacak?

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Isparta kent merkezinin atık sularının aktığı iddia edilen Karacaören Barajı’ndan Antalya’ya içme suyu verme düşüncesinin tekrar gündeme gelmesine tepki gösterdi. 

Döşemealtı 'na 350 milyonluk yatırım
Döşemealtı

Döşemealtı 'na 350 milyonluk yatırım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT Genel Müdürlüğü Döşemealtı ilçesi Altınkale, Bahçeyaka, Yeniköy ve Çıplaklı Mahallelerini kapsayan yaklaşık 350 milyon TL’lik kanalizasyon çalışması gerçekleştiriyor.