Kemer

Başkan Minta; “Aşuremiz bereketli, birliğimiz daim olsun”

AK Parti Antalya Kemer İlçe Teşkilatı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel aşure ikramı yapıldı.

Başkan Minta; “Aşuremiz bereketli, birliğimiz daim olsun”

Minta; “Aşuremiz bereketli, birliğimiz daim olsun”

AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel aşure ikramı yapıldı. Liman Caddesi’nde İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ile ilçe yöneticilerinin hazır bulunduğu aşure etkinliğine partililer, muhtarlar, esnaf ve vatandaşlar katıldı.
Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, Kadın Kolları Başkanı Özlem Cihan Çakırgöz, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kara ve yönetim kurulu üyeleri vatandaşlara aşure ikram etti.
Vatandaşların yanı sıra turistlerin de büyük ilgi gösterdiği aşure dağıtımında, Muharrem ayının paylaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı önemli bir ay olduğunu belirten Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, "Bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Muharrem ayındaki ikramlarımızı gelenekselleştirerek hem inançlarımızın gereğini yerine getiriyor hem de vatandaşlarımızla bir araya gelip kucaklaşıyoruz. Bu yılda burada esnafımızla beraber Liman Caddesi’nde yapma kararı aldık. Aşuremiz bereketli, birliğimiz daim olsun" dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal  Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de aşure dağıtımında
Muratpaşa

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de aşure dağıtımında

Sivil toplum kuruluşu ve derneklerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran, meclis üyeleri, Engelsiz Kafe’nin özel çocukları ve aileleri de yer aldı. Binin üzerinde kişinin alanı doldurduğu akşamda çölyak hastaları da unutulmadı. Belediye aşevince hazırlanan glütensiz aşureler Başkan Uysal tarafından dağıtıldı.

Korkuteli MHP İlçe Teşkilatı Aşure Dağıttı
Korkuteli

Korkuteli MHP İlçe Teşkilatı Aşure Dağıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Korkuteli İlçe Teşkilatı, saat 11.00’da İlçe Teşkilatında her yıl Muharrem ayının 10’uncu gününde kutlanan aşure günü nedeniyle, annesinin odun ateşinde pişirdiği 1 kazan Aşureyi vatandaşlara ikram etti.

Başkan Mühittin Böcek Aşure Dağıttı
Antalya

Başkan Mühittin Böcek Aşure Dağıttı

Başkan Böcek Aşure Dağıttı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muharrem ayı dolayısıyla belediye personeline ve vatandaşlara aşure dağıttı. Başkan Böcek, kent merkezi ve tüm ilçelerde toplam 50 bin kişiye aşure ikramında bulunulacağını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, birlik, …

Antalya Büyükşehir Belediyesi 50 bin kişiye aşure ikram edecek
Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi 50 bin kişiye aşure ikram edecek

Büyükşehir Belediyesi 50 bin kişiye aşure ikram edecek Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla kent merkezi ve tüm ilçelerde toplam 50 bin kişiye aşure ikram edecek.

Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Belli Oldu
Kemer

Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Belli Oldu

Burdur'un Kemer ilçesinde Ak Parti İlçe Başkanı belli oldu. Ak Parti Genel Merkezi tarafından çağrılan isimlerden Mustafa Aktürk, İlçe Başkanı olarak atandı.

Antalya Kemer 16 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kemer

Antalya Kemer 16 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Antalya Kemer 16 Eylül 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Antalya Kemer'de elektrikler kesilecek mi? Antalya Kemer'de yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...