Başkan Tütüncü, belediyeyi mahallelere taşıyor

Kepez'i karış karış gezip, mahalle muhtarları ile tek tek bir araya gelen Başkan Hakan Tütüncü, belediyeyi mahallelere taşıdıklarını söyledi.

Başkan Tütüncü, belediyeyi mahallelere taşıyor

Kepez'i karış karış gezen ve mahalle muhtarlarını da tek tek ziyaret eden Başkan Hakan Tütüncü, "Biz belediyeyi mahallelere taşıyoruz" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, karış karış gezdiği ilçesinde, merkezi yönetimin mahallelerdeki temsilcisi muhtarları da unutmuyor. Ev ev, esnaf esnaf gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahalle muhtarlarını da makamlarında ziyaret ediyor. Muhtarların mahalleleri ile ilgili isteklerini yerinde dinleyen Başkan Tütüncü, belediye bürokratlarını da anında telefonla arayarak, taleplerin ivedilikle değerlendirilmesi konusunda talimat veriyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, muhtar ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz gün bir günde ilçesindeki 5 mahalle muhtarını makamında ziyaret etti. Zeytinlik Mahalle Muhtarı Süleyman Aksu, Gaziler Mahalle Muhtarı Yıldıray Bakay, Varsak Menderes Mahallesi Muhtarı Yılmaz Dursun, Kirişçiler Mahalle Muhtarı Ali Cingöz, Odabaşı Mahallesi Muhtarı Ahmet Batu'yu ziyaret etti. Mahalle muhtarlarının istek ve taleplerini dinleyen Başkan Tütüncü, mahalledeki belediyecilik hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını sordu. Başkan Tütüncü, "Biz belediyeyi mahallelerimize götürüyoruz. Allah'ımıza çok şükür bugüne kadar hemşerilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirdik. " dedi.

Muhtarlık ziyaretlerinde Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar eşlik etti.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Akdeniz'in en büyük kütüphanesinin açılmasına sayılı günler kaldı
Kepez

Akdeniz'in en büyük kütüphanesinin açılmasına sayılı günler kaldı

Kepez Belediyesi’nin 22 kütüphane projesinin amiral gemisi olan Akdeniz’in en büyük kütüphanesi Antalya Kütüphanesi’nin resmi açılış töreni 9 Aralık Cumartesi saat 12.00’da gerçekleştirilecek. Devamı haberimizde...

Kepez’den şehre iyi gelecek yollar
Kepez

Kepez’den şehre iyi gelecek yollar

Kepez Belediyesi, şehir içi trafiğinin rahatlamasına katkı sağlayacak yol yapım çalışmalarına bir yenisi daha ekliyor. Devamı haberimizde..

Kepez’in kütüphanelerini öğrencilerden yoğun ilgi
Antalya

Kepez’in kütüphanelerini öğrencilerden yoğun ilgi

Kepez Belediyesinin, mahallelerine kazandırdığı semt kütüphanelerini, öğrenciler çok sevdi. Devamı haberimizde...

Hasta Yakınlarına 14 Yıldır Konaklama Hizmeti Veri
Kepez

Hasta Yakınlarına 14 Yıldır Konaklama Hizmeti Veri

Antalya ya gelen Hasta yakınları için 5 yıldızlı otel formatında hizmet

Kepez’e 3 Sağlık tesisi müjdesi
Kepez

Kepez’e 3 Sağlık tesisi müjdesi

Kepez Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile Yeni Mahalle’ye içerisinde kanser tarama merkezinin olacağı Kepez Bedreddin Ari Sağlıklı Hayat Merkezi (SHM) ve Aile Sağlığı Merkezi (ASM) ile Varsak Karşıyaka Mahallesi’ne Teslime-Hüseyin Acar ASM inşa edilecek. Devamı haberimizde....

Antalya Kepez Ata’sını saygıyla ve minnetle  andı
Kepez

Antalya Kepez Ata’sını saygıyla ve minnetle andı

Kepez Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85’nci yılında saygı ve minnetle andı.