Muratpaşa

Başkan Uysal, ‘Birleşmek zorundayız’

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sinan Mahallesi’nde düzenlenen iftarda “Sıkıntıları aşabilmek için birleşmek zorundayız." dedi.

Başkan Uysal, ‘Birleşmek zorundayız’

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sinan Mahallesi’nde düzenlenen iftarda “Sıkıntıları aşabilmek için birleşmek zorundayız. Muratpaşa’mızda bunu başardığımıza inanıyorum. Türkiye’mizin Muratpaşa gibi olmasını temenni ediyorum” dedi.
Muratpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca mahallelerde düzenleyeceği iftar programında bu kez adres Gençlik, Haşim İşcan, Sinan ve Zerdalilik oldu. Dört mahallenin ortasında, Sinan Mahallesi Başöğretmen Atatürk Ortaokulu’nun yanında düzenlenen iftara yaklaşık 3 bin 500 kişi katıldı.
İftardan saatler önce mahalleli için masalar kuruldu, örtüler serildi, sandalyeler tek tek yerleştirildi. Belediyenin aş evinde pişen yemeklerin de getirilmesiyle iftar için tüm hazırlıklar tamamlandı. Başkan Uysal, eşi Ümran Uysal’la katıldığı iftarda her mahalleli gibi sıraya girdi, yemeğini aldı. Ezanın okunmasıyla Muratpaşa’nın iftar sofrasında oruçlar açıldı.
İftarın ardından Başkan Uysal, yaptığı konuşmada, Muratpaşa’nın dayanışması yüksek bir ilçe olduğunu dile getirdi. Başkan Uysal, “Şükür ki yılın 12 ayı olmayana olandan bir köprüyüz. 12 ay kimsesizin kimsesiyiz. Yaşamın her anında insanların bize uzanan elini tutmanın heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu. Bu Ramazan ayında da iftar soflarında, birlikte mutlu ve aydınlık bir gelecek için dua ederek kenetlendiklerini belirten Başkan Uysal, şunları söyledi:
Birleşiyoruz sofralarımızda. Duygularda, üzüntüde sevinçte umutta birleşiyoruz. Bu günler bizi birleştiren günler. Bu sıkıntıları aşabilmek için birleşmek zorundayız. Muratpaşa’mızda bunu başardığımıza inanıyorum. Türkiye’mizin Muratpaşa gibi olmasını temenni ediyorum.

Başkan Uysal, ‘Birleşmek zorundayız’Başkan Uysal, ‘Birleşmek zorundayız’Başkan Uysal, ‘Birleşmek zorundayız’Başkan Uysal, ‘Birleşmek zorundayız’Başkan Uysal, ‘Birleşmek zorundayız’

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Sibel Gezen,CHP  Muratpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.
Muratpaşa

Sibel Gezen,CHP Muratpaşa Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

CHP Antalya Muratpaşa Blediye Başkan Aday adayı Müracaatını Yapan Sibel Gezen; "Sevgili dostlarım, yeni bir heyecanla, yeni bir Muratpaşa için yola çıktım.

İklim krizine karşı harekete geçme vakti
Muratpaşa

İklim krizine karşı harekete geçme vakti

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, +0.5 Akdeniz’in Geleceği başlığında gerçekleştirilen çevre çalıştayında iklim krizine karşı acil tedbirler alınması gerektiğini belirterek “Hemen uygulanacak çıktılara ulaşmak ve kamu yararının her şeyin önünde gitmesi lazım” dedi. Devamı haberimizde...

Antalya'da Atölyeler dönüştürüyor
Antalya

Antalya'da Atölyeler dönüştürüyor

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin bu yıl ‘Yeşile Dönmek’ temasıyla 3’üncüsünü düzenlediği ‘+0.5 Akdeniz’in Geleceği’ Çevre Çalıştayı’nda oturumların yanı sıra düzenlenen atölyeler de dikkat çekti. Devamı haberimizde....

Muratpaşa Belediyesi Tiyatro yeni yıldızlarını arıyor
Muratpaşa

Muratpaşa Belediyesi Tiyatro yeni yıldızlarını arıyor

Muratpaşa Belediyesi Tiyatro Topluluğu için yeni yeteneklerini seçecek. Seçmeler, Değirmenönü Kültür Merkezi’nde 22-23 Kasım’da yapılacak. Devamı haberimizde..

Turunç Masa 9 yaşında
Muratpaşa

Turunç Masa 9 yaşında

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin yönetişim sistemi Turunç Masa, 9’uncu yaşını kutladı. Devamı haberimizde...

Muratpaşa’dan sıcacık paylaşım
Muratpaşa

Muratpaşa’dan sıcacık paylaşım

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, artık her cumartesi ‘Komşu Sofrası’ kuruyor. Devamı haberimizde...