Korkuteli

BÖLGENİN İLK CANLI HAYVAN PAZARI VE BORSASI KORKUTELİ’DE AÇILDI

PROJELER DUALAR İLE AÇILDI Korkuteli Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Korkuteli Canlı Hayvan Pazarı ve Borsası Açılış Töreni ve Evlilik Parkı Kır Düğün Salonu Açılışı dualarla gerçekleşti.

BÖLGENİN İLK CANLI HAYVAN PAZARI VE BORSASI KORKUTELİ’DE AÇILDI

PROJELER DUALAR İLE AÇILDI

Korkuteli Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Korkuteli Canlı Hayvan Pazarı ve Borsası Açılış Töreni ve Evlilik Parkı Kır Düğün Salonu Açılışı dualarla gerçekleşti.

Yoğun bir katılımın olduğu Canlı Hayvan Pazarı ve Borsası Açılış Töreni ve Evlilik Parkı Kır Düğün Salonu açılışında konuşan Belediye başkanı Ömer Niyazi İşlek, “15 aylık zaman diliminde projelerimizin yüzde 94’ünü tamamladık” dedi.

Belediye Başkanı İşlek, Şimdiye kadar resmi bir açılış yapmadık, Hep gayri resmi açılışlar gerçekleştirdik. Ya kar yağıyor, temel atamıyoruz, Ya aşırı yağılar ve seller geliyor, ya pandemi giriyor, bunlara bir hikmet var diyoruz ama bunlara rağmen Korkuteli’mizin ilçemizin gelişmesi için projelerimizi kazandırıyoruz. Biz seçim sonrası her şey eskisi gibi olmayacak demiştik. Biz seçim kitapçığında sözünü verdiğimiz 14 projemizde 12 tanesini hizmete sunduk. Geriye 2 tane proje kaldı, onu da öteleyerek gelecek yıl yapmak için bıraktık. İstesek onu da 3 ayda tamamlardık. Örneğin bu kapalı hayvan pazarı seçime 2 yıl kalınca yapılsaydı, üreticilerimiz, pazarımız oturması o kadar geç olacaktı. Bu pazarın, bu borsanın yükselmesi için 2 yıl geçiyor. Biz seçildikten sonra hizmete başladıktan sonra 15 ay geçti. 60 aylık başkanlık döneminin ilk 15 ayında projelerimizin yüzde 94’ünü tamamladık. Bize bu hizmeti veren herkese teşekkür ediyorum. Biz neden iddia ediyoruz, Türkiye’nin en moderni ve en iyisi, halkımıza hizmet için. Yarın ilk defa Kanal Korkuteli için Rus turist geliyor. Şimdi emekliler merkezi yapacağız. 16-17 Temmuzda temelini atacağız. 30 günde onu da bitireceğiz. Yine iddia ediyoruz. Türkiye’nin en modern, en keyifli, en sağlıklı, en hoş emekliler merkezini yapacağız. Gençlerimiz için, Esnafımız için ve Kadınlarımız için yaptık, şimdi de emeklilerimiz için yapacağız. Bugün açtığımız bu tesisimize sabah 1476 tane hayvan geldi bugün İlk günde. 800 tanesi satıldı. Ve üreticimizin yüzü gülerek çıktı. Bizim sloganımız, az laf, Çok iş” var dedi.

Hayvan mezatında İlk hayvan satışını Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek ve Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca gerçekleştirdi.

1200 TL ile satışa çıkan kurbanlık koç, açık arttırmada 15 Bin TL’ye satıldı.

Daha sonra Evlilik Parkı Kır Düğün Salonu Açılışına geçildi.

Burada konuşan Belediye Başkanı İşlek, Aslında böyle bir projemiz yoktu. Bu proje canı sıkıldı projesi. Pandemi sürecinde çok kişiden talep gelince harekete geçtik. Gençlerimiz parklarda evleniyorlar. Dediler ki Haziran ayı geldi biz nasıl evleneceğiz, derken bizde ne yapabiliriz, az kaldı süre yok, hemen mimarımızı çağırarak projemizi bir gecede çizdirdik. Akşam 18:30’da söyledik, Bir gün sonra proje hazırlandı. Fen işleri personeli 2 vardiya çalışarak 13 günde tamamladık. İlçemizde hayırlı olsun” dedi.

İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit ise, bir proje açılışından diğer bir proje açılışına geldik. Buranın eski halini herkes biliyor. Emeği geçen Başta Belediye Başkanımız Ömer İşlek ve ekibine teşekkür ediyorum. Bizim medeniyetimiz, “İnsanı yücelt ki, Devlet yücelsin” anlayışından gelen bir medeniyet” dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılara yemek ikram edildi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal  "Algı yapanlara 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz ”
Korkuteli

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal "Algı yapanlara 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz ”

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal doğup büyüdüğü Uzunoluk Mahallesinde buluşma gerçekleştirdi. Kalabalık mahalle sakinlerine seslenen Önal; “Algı yapanlara 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz, vereceksiniz” dedi

Korkuteli Yelten Mahallesi yoluna sıcak asfalt
Korkuteli

Korkuteli Yelten Mahallesi yoluna sıcak asfalt

YELTEN'E KONFORLU YOL... Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal hizmetler ekipleri, Korkuteli Yelten Mahallesi yolunda sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr.Sadık Önal Yelten  de
Korkuteli

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr.Sadık Önal Yelten de

Antalya Korkuteli Yelten Mahallesinde gerçekleşen toplantıya AK Parti Antalya İl Milletvekili Atay Uslu da katıldı.İlk olarak MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev söz aldı.

Meclis onayladı Korkuteli Belediyesinde maaşlar  ödenecek
Korkuteli

Meclis onayladı Korkuteli Belediyesinde maaşlar ödenecek

Korkuteli Belediyesi dün toplanan Olağanüstü Devam Meclis Toplantısında işçi maaşlarının ödenmesi için gerekli olan 20 Milyon TL’lik krediye onay verdi.

Korkuteli Başkan Adayı Sadık Önal'Gençler Çok sevdi İşte sebebi
Korkuteli

Korkuteli Başkan Adayı Sadık Önal'Gençler Çok sevdi İşte sebebi

Antalya Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal’ın özellikle söz verdiği spor ve kültür kompleksi gençler tarafından büyük ilgi gördü. Gençler “Sadık Başkan’ın sözünü tutacağını biliyoruz. Güreş, futbol ve diğer spor dalları için güzel bir tesis

MURATPAŞA’YA DEĞER KATAN İŞ İNSANLARI DERNEĞİNDEN ÜMİT UYSAL’A TAM DESTEK
Korkuteli

MURATPAŞA’YA DEĞER KATAN İŞ İNSANLARI DERNEĞİNDEN ÜMİT UYSAL’A TAM DESTEK

Muratpaşa’ya Değer Katan İş İnsanları Derneği, mevcut Muratpaşa Belediye Başkanı ve Muratpaşa Belediye başkan adayı olan Ümit Uysal’a 31 mart 2024 seçimlerinde tam destek verdiklerini açıkladı.