Kepez

‘Bucak Tanıtım Günü’ Etkinliğine, Tütüncü de katıldı

Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından ‘Bucak Tanıtım Günü’ etkinliği düzenlendi.

‘Bucak Tanıtım Günü’ Etkinliğine, Tütüncü de katıldı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen ‘Sen Yoksan Biz Eksiğiz’ sloganıyla düzenlenen ‘Bucak Tanıtım Günü’ etkinliğine katıldı. Tütüncü “Kepez’de bucaklılarla gönül gönüle olmaktan biz çok mutluyuz” dedi.
Kepez Belediyesi ev sahipliğinde Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, ‘Sen Yoksan Biz Eksiğiz’ sloganıyla ‘Bucak Tanıtım Günü’ etkinliğe düzenledi. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yiğit ve çok sayıda Bucaklı katıldı.
Konuşma yapmak üzere kürsü davet edilen Başkan Tütüncü, derneklerin buluşma ve tanıtım günlerine büyük önem verdiklerini belirterek “ Bucak demek Antalya demek, Antalya demek Bucak demek. Aramızda hiç bir sınır ve fark yok hemşeriyiz. Aynı toprakların insanıyız. Bucak'ın o güzel insanlarıyla her güzel ortamı paylaşmayı biz hep çok sevdik. Böylesi güzel ortamlarda da böylesi güzel etkinliklerde de her zaman birlikte olmayı arzu ediyoruz. Bundan sonra da bu birlikteliğimiz beraberliğimiz güçlenerek artarak devam edecek. Burdur’un güzel insanlarıyla Antalya'nın değişik yerlerindeki buluşmalara ev sahipliği yapmak, Kepez Belediyesi olarak bizim en büyük onurlarımızdan şereflerimizden birisi. Belediyemizin bütün tesisleri, başta burası olmak üzere bütün bucaklıların hizmetindedir.” diye konuştu. Başkan Tütüncü’ye konuşmasının ardından Bucak Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yiğit tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

‘Bucak Tanıtım Günü’ Etkinliğine, Tütüncü de katıldı‘Bucak Tanıtım Günü’ Etkinliğine, Tütüncü de katıldı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya'da Bucak Tanıtım Günü Etkinliği
Kepez

Antalya'da Bucak Tanıtım Günü Etkinliği

Antalya'nın Kepez İlçesinde Bucak Tanıtım Günü etkinliği düzenlenecek.

Antalya Kepez Belediye Başkan Koltuğuna  İmran Babacan oturdu
Kepez

Antalya Kepez Belediye Başkan Koltuğuna İmran Babacan oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Başkan Mesut Kocagöz'ün koltuğuna General Şadi Çetinkaya İlkokulu 2. sınıf öğrencisi İmran Babacan oturdu.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'den Engellilere önem
Kepez

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'den Engellilere önem

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeşil alanlarda tadilat ve peyzaj çalışması başlattı. Tadilat çalışmaları sırasında vatandaşların talepleri de karşılanıyor.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz  işçi personeline çifte bayram yaşattı
Kepez

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz işçi personeline çifte bayram yaşattı

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz , 2024 yılı ikinci yarı ikramiye ödemelerini Ramazan Bayramı öncesinde yaparak, işçi personeline çifte bayram yaşattı.

Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'den Muhteşem Başlangıç
Kepez

Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'den Muhteşem Başlangıç

Kepez Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Mesut Kocagöz, görevi Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Alanay’dan devraldı.

Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz'den Kentsel Dönüşüm sözü
Kepez

Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz'den Kentsel Dönüşüm sözü

Kepez’in geleceği için her zaman hemşehrilerinin yanında olacağına vurgu yapan Kocagöz, “Riskli binaların yerine, deprem standartlarına uygun, enerji verimli, yeşil alanları ve sosyal tesisleri olan modern konutlar inşa edilmesi için öncelikle bir Kentsel Dönüşüm Merkezi kuracağız