Döşemealtı

Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi’nin özel ziyaretçileri

Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi’nin özel ziyaretçileri

Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi’nin özel ziyaretçileri

Döşemealtı Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezini ziyaret etti. Atölye çalışmalarına katılan özel çocuklar doyasıya eğlendi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürülebilir ve yaşanabilir bir Antalya hedefiyle hayata geçirdiği Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi, Döşemealtı Rehabilitasyon Merkezinde eğitim alan özel çocukları misafir etti. Özel öğrencilerle atölye çalışması gerçekleştirdi. Atık materyallerden yapılan ritim aletleriyle özel çocuklar müzik yaptı. Daha sonra Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi bahçesine çıkan çocuklar yaptıkları ritim aletleriyle müzik eşliğinde şarkı söyleyerek dans etti.
Atık malzemeden müzik aleti
Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi kreş öğretmeni Merve Gümüş özel öğrencileri belediyenin bir başka kurumu olan Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezini ziyarete getirdiklerini ifade etti. Gümüş, “Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezimizde artık materyallerden ritim aletleri yaptığımız bir atölye çalışmasına katıldık. Buraya farklı sendromlarda 12 öğrencilerimizle geldik. Dünyada çevrenin ne kadar önemli olduğun farkındayız. Özel çocuklarımıza da atık malzemelerden bir müzik aleti yaparak onlarında bu dönüşümü kendileri tarafından yapmalarını sağladık. Onlarda bu durumdan çok mutlu oldular çok eğlendiler” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan Böcek  Söz Verdi Elmalı’nın Yolları Yapılıyor
Elmalı

Başkan Böcek Söz Verdi Elmalı’nın Yolları Yapılıyor

Fethiye’ye bağlayan Yuva Mahallesi Seki Yaylası yolunu yeniliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mart ayında Yuva Mahallesi’ne yaptığı ziyaret sırasında vatandaşlardan gelen talep üzerine zaman içinde deforme olan yolu yenileme sözü vermişti.

Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı
Antalya

Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in seçim vaatleri arasında yer alan ve Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı. Yaklaşık maliyeti 12 milyar 449 milyon 604 bin lira olarak açıklanan projeye 5 firma teklif sundu.

Antalya Demre’de Motor Kazası  2 ölü
Demre

Antalya Demre’de Motor Kazası 2 ölü

Demre ilçesi Beymelek Mahallesinde Çaybaşı sokakta Mevlüt Beşkeçeli-26 yönetimindeki 07 BGS 997 Plakalı Motorbisiklet’in Elektrik direğine çarpması sonucu Motor Sürücü Mevlüt Beşkeçeli kaza yerinde yanında yolcu konumunda bulunan İlyas Yalçın-34 Demre Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen 

Antalya Realty World Yaşam Gayrimenkul’e  "Kalite Belgesi" verildi.  Figen Yangözler Kimdir?
Antalya

Antalya Realty World Yaşam Gayrimenkul’e "Kalite Belgesi" verildi. Figen Yangözler Kimdir?

Antalya'da Gayrimenkul sektöründe müşteri memnuniyeti ve kalite standartlarına olan bağlılığıyla bilinen Realty World Yaşam, sektördeki liderliğini bir kez daha kanıtladı Figen Yangözler Kimdir?

Gece Yapılan finallerde Kumluca Başpehlivanı Kim oldu
Kumluca

Gece Yapılan finallerde Kumluca Başpehlivanı Kim oldu

Kumluca Şehir Stadı'nda 28 Nisan 2024 pazar günü gerçekleştirilen güreşlere, farklı illerden yaklaşık bin 238 güreşçi katıldı. Güreşlerde 70'i başpehlivan olmak üzere 13 kategoride sporcular, rakipleriyle mücadele etti.

Antalya 25.Kumluca Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı oldu
Kumluca

Antalya 25.Kumluca Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı oldu

Finalde rakibi Enes Doğan'ı yenen Fatih Atlı 25.Kumluca Yağlı Güreşleri Başpehlivanı oldu.