Demre

Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz

Demre Belediye Başkanlığı için Aynı isim ve Soyisimli iki kadın aday yarıştı . Yapılan 4 tur oylama sonucu Millet İttifakı'nın Adayı Gülsüm Cengiz 1 oyla kazandı.

Demre Belediye Başkanı Gülsüm  Cengiz

DEMRE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA GÜLSÜM CENGİZ SEÇİLDİ
Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya’nın İyi Parti Antalya Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etmesinin ardından Belediye Meclisi olağanüstü toplandı. Meclis, 17 Mart’tan itibaren vekaleten başkanlık görevini yürüten Gülsüm Cengiz'i bu kez asaleten başkan seçti.
Demre Belediye Başkanlığı görevinden, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçiminde İyi Parti'den Antalya Milletvekili aday adaylığı için istifa eden Okan Kocakaya'nın yerine, 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 45'inci maddesi uyarınca yeni Belediye Başkanı seçilinceye kadar Belediye Başkanlığına İyi Parti Meclis Üyesi Gülsüm Cengiz Vekil bırakılmıştı.
Demre Belediyesi, yeni Belediye Başkanını seçmek için bugün saat 11.00'da Belediye Meclis Toplantı salonunda olağanüstü toplandı. Demre Belediye Meclisi'nde, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) grubundan Ak Parti Meclis Üyesi Gülsüm Cengiz (Ahmet Kızı), Millet İttifakı grubundan İy Parti Meclis Üyesi Gülsüm Cengiz (Musa Kızı) başkanlığa aday gösterildi. Yasa gereği kapalı zarf usulüyle yapılan 4 tur oylamanın ardından toplantıya katılan 15 meclis üyesinin 8'inin oyunu alan İyi Parti Meclis Üyesi Gülsüm Cengiz başkan seçildi. Ak Parti Meclis Üyesi Gülsüm Cengiz ise 7 oy aldı. Ayrıca Antalya İyi Parti Milletvekili Aday Adayı olan ve Belediye Başkanlığından istifa eden Okan Kocakaya'nın yerine İsmet Şahin meclis üyesi oldu.. Ahmet Avcı 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Demre Belediye Başkanı Fahri Duran Görevi devraldı . Bakın ilk işi ne oldu
Demre

Demre Belediye Başkanı Fahri Duran Görevi devraldı . Bakın ilk işi ne oldu

Demre de yeni seçilen Belediye Başkanı Fahri Duran seçilir seçilmez Esnaflara teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan  Tütüncü  Horrum mağdurlarını ziyaret etti
Demre

Başkan Tütüncü Horrum mağdurlarını ziyaret etti

Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, kuvvetli yağış ve hortumdan zarar gören Antalya’nın Kumluca ve Demre ilçelerindeki çiftçileri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Antalya'da kayıp ihbarı yapılan kadın inşaatta ölü bulundu
Demre

Antalya'da kayıp ihbarı yapılan kadın inşaatta ölü bulundu

Demre ilçesinde ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu kadın, inşaat alanında ölü bulundu.

Okan Kocakaya Demre Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı oldu
Demre

Okan Kocakaya Demre Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı oldu

Antalya Demre eski Belediye Başkanı Okan Kocakaya Demokrat Parti'den (DP) Demre Belediye Başkan Adayı oldu. Demokrat Parti Genel Başkanı'mız Sayın Gültekin Uysal'ın teşrifleriyle gerçekleşecek olan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışımıza tüm halkımız davetlidir.

CHP’li Demre Başkan Adayı Fahri  Duran’a herkesimden oy geliyor
Demre

CHP’li Demre Başkan Adayı Fahri Duran’a herkesimden oy geliyor

Demre CHP Belediye Başkan Adayı Fahri Duran’a seçim ziyaretlerinde gittiği her yerde başka siyasi partilerden oy gelmeye başladı

Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yemek Yarışmasında 2 Altın  2 Gümüş madalya aldı
Demre

Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yemek Yarışmasında 2 Altın 2 Gümüş madalya aldı

Antalya Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Yiyecek İçecek bölümü öğrencileri 8. Altın Kepçe Uluslararası Gastro Alanya Yemek Yarışmasında, 2 Altın ve 2 Gümüş madalya aldılar.