Erol Tanrıkulu Kimdir?

erol tanrıkulu kimdir? erol tanrıkulu ile ilgili bilgiler ve güncel haberler.

Erol Tanrıkulu Haberleri

Afyonkarahisar Çay İlçe Kaymakamlığından Burdur - Bucak Kaymakamlığı görevine atanan Erol Tanrıkulu Aslen Kastamonu’lu olup 2000 yılında Uludağ Üniversitesi uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olmuştur…

Askerlik Görevini Aksaray Eskil ilçesi Askerlik Şube Başkanlığında bulunarak tamamlamış olup,  İçişleri Bakanlığının 2004 yılında açmış olduğu kaymakamlık sınavını kazanarak mesleğe iktisap etmiştir. Sinop Saraydüzü, Durağan ve Isparta Aksu ilçelerindeki kaymakamlık vekaletlerinin ardından 1 yıl İngiltere’de bulunmuş ve staj süresinin bitmesiyle 15 Mart 2007 tarihinde asaleten Karabük’ün Eflani ilçesinde göreve başlamıştır.

Daha sonra  Elazığ-Ağın, Van-Muradiye, Antalya-Korkuteli ve Afyonkarahisar-Çay ilçesinde görev yapan Tanrıkulu 26.08.2019 tarihinde Burdur-Bucak İlçesinde görevine başlamıştır.

Tanrıkulu iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 Antalya Valisi Hulusi Şahin  Vali yardımcılarının Görevlerini Belirledi
Yaşam

Antalya Valisi Hulusi Şahin Vali yardımcılarının Görevlerini Belirledi

Ersin Yazıcı’nın yerine Hulusi Şahin’in gelmesinin ardından çok sayıda Vali Yardımcısının sorumluluk alanlarını belli oldu. Valilikten yapılan açıklamaya göre Gülher Sinem Büyüknalçacı ve Nurullah Kaya’ya bağlı birimler ise henüz belli olmadı.