Hülya Gümüş Kimdir?

Hülya Gümüş kimdir? haberleri, Hülya Gümüş'e ait son dakika haberleri ve Hülya Gümüş'ün biyografi bilgilerini bu sayfadan takip edebilirsiniz

Hülya Gümüş Haberleri

Hülya Gümüş Kimdir?

26 Ağustos 1996 tarihinde Burdur'un Bucak İlçesinde doğan Hülya Gümüş, İlköğretimini Bucak Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda, Ortaöğretimini Bucak Anadolu Lisesi'nde tamamladı.
Üniversite eğitimini ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünde tamamlayan Gümüş, eğitim süreci ve sonrasında Aile İşletmelerine bağlı yöneticilik görevlerini üstlendi.
Bir çok farklı Sosyal sorumluluk projesinde yer alan Hülya Gümüş, Şubat 2020 tarihinden bu yana Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Bucak İlçe Başkanlığı görevini ifa etmekte olup Gençlerin ve Kadınların siyasette eşit temsilini sağlamak adına 28.Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Burdur 2. sıra Milletvekili Adayı oldu.

14 Aralık Perşembe günü Hülya Gümüş, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için CHP'den Bucak Belediye Başkan adayı gösterildi. 31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde, oyların %40'ından fazlasını alan Hülya Gümüş, Bucak Belediye Başkanı oldu.

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.
Yaşam

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.

Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel,

Hülya Gümüş kimdir?
Yaşam

Hülya Gümüş kimdir?

İşte Hülya Gümüş'ün Biyografisi