Yusuf Hacısüleyman Kimdir?

Yusuf Hacısüleyman kimdir? Yusuf Hacısüleyman ile ilgili bilgiler ve güncel haberler.

Yusuf Hacısüleyman Haberleri

YUSUF HACISÜLEYMAN KİMDİR?

Yusuf Hacısüleyman, 1961 yılında İzmir’de doğdu. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Almanca Ana Bilim Dalı’ndan mezunu olan Yusuf Hacısüleyman, aynı üniversitenin İktisat Fakültesinde İktisadi Coğrafya ve Turizm Araştırma Enstitüsünde Yüksek Lisansını yapmıştır.

Daha önce Yapı Merkezi A.Ş., Bayındır Holding A.Ş. ve Aydıner İnşaat A.Ş. şirketlerinde yönetici olarak görev alan Yusuf Hacısüleyman, Halen Ayset A.Ş. Hotel Management & Consulting şirketinde Yönetim Kurulu Başkanı pozisyonundadır.

Yusuf Hacısüleyman, 1994-1996 Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı, 2013-2016 Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. 2011 yılından bu yana Alman Turizm ve Kalkınma Araştırmaları Derneği (Studienkreis für Tourismus und Entwicklung e.V.) Yönetim Kurulu Üyesi, 2013 yılından bu yana Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Antalya Tanıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini devam ettirmektedir.

Yusuf Hacısüleyman, Ali Bahar'ın vefatının ardından boşalan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçildi.

ATSO'da Ali Bahar Ruhu
Antalya Gündem haberleri

ATSO'da Ali Bahar Ruhu

Karşımda dev bir afiş... Üzerinde "Unutmayacağız, Saygı, Sevgi ve Özlemle" ifadelerinin yer aldığı dev afişteki resmi ile Ali Bahar karşılıyor güzide kurumumuz ATSO'ya gelenleri...! Hemen fotoğrafladığım ve manşete koyduğum bu afişli resmiyle önce üzüldüm, hüzünlendim, gözlerim doldu...

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Yusuf Hacısüleyman En büyük sorunumuz olan enflasyon
Antalya Gündem haberleri

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Yusuf Hacısüleyman En büyük sorunumuz olan enflasyon

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, “En büyük sorunumuz olan enflasyonun aşağı çekilmesi ülke olarak birinci önceliğimiz. Bununla beraber firmalarımızın da ayakta kalmasını, bu süreci minimum hasarla atlatmalarını istiyoruz” dedi.