Elmalı

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk Hizmetlerimizi Sürdüreceğiz Bizi kimse engellyemeyecek

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, yaptığı sert açıklamada iktidar partisi Elmalı yöneticilerinin, ana caddeyi aydınlatma elektriğini keserek belediyeyi cezalandırmaya çalıştığını belirtti. Projelerini engellemeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Öztürk, vatandaşlardan destek istedi

Elmalı Belediye  Başkanı Halil Öztürk  Hizmetlerimizi Sürdüreceğiz  Bizi kimse engellyemeyecek

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk sonunda isyan etti . Zehir zemberek açıklamada bulundu.

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, yaptığı sert açıklamada iktidar partisi Elmalı yöneticilerinin, ana caddeyi aydınlatma elektriğini keserek belediyeyi cezalandırmaya çalıştığını belirtti. Projelerini engellemeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Öztürk, vatandaşlardan destek istedi.

Başkan Halil Öztürk, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Kıymetli Hemşehrilerim ;

Teveccühlerinizle göreve geldiğimiz 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinden bugüne dek hiçbir siyasi görüş, hiçbir farklı düşünceyi ayırt etmeksizin siz değerli hemşerilerimize hizmet ederek, gece gündüz demeden Elmalımızı güzelleştirmeye gayret ettik. Çok şükür ki neyi söz verdiysek hepsini bir bir yerine getirdik.

Siz değerli hemşerilerimize ve ilçemize yönelik ürettiğimiz projeleri birer birer hayata geçirirken iktidar partisinin Elmalı yöneticileri tarafından birbirinden farklı bahanelerle önümüze aşamayacağımızı düşündükleri engellemelerle karşılaştık. Şimdiye kadar her engellemeyi sabırla karşıladık ancak bu son adım siz vatandaşlarımız adına bizler için bardağı taşıran son damla oldu.

Şimdiye kadar hiçbir belediye yönetimi döneminde cesaret edilemeyen, kent estetiğimizi güzelleştirecek ana cadde yenileme çalışmalarını altyapı ve üstyapısıyla gece gündüz demeden 4 ay gibi kısa bir sürede ilçemize yakışır bir şekilde tamamladık. En son kent estetiğine uygun aydınlatma ekipmanlarını değiştirerek caddemizi ışıl ışıl yapmayı hedefledik. Tüm prosedürlerini usulüne uygun şekilde yerine getirmemize, her türlü aydınlatma projelerini sunmamıza rağmen hiçbir mazeret sunulmadan cadde aydınlatmasının elektrikleri TEDAŞ tarafından kesildi.

Sevgili Hemşehrilerim; şimdi sizler adına İktidar partisinin Elmalı İlçe başkanına sormak istiyorum.

Elmalı Güreş Sahası Projesi’nde, Yeşil Camii Projesi’nde, eski hastanenin orada gerçekleştireceğimiz Millet Bahçesi Projesi’nde, çözüme kavuşturduğumuz Gökpınar Mahallemizde hak sahibi 60 vatandaşlarımızın tapularına kavuşmaları konusunda olduğu gibi ana caddemizin ışıl ışıl olmasını engelleyip caddeyi karanlıkta bırakarak Halil Öztürk’ü mü yoksa Elmalı halkını mı cezalandırdığınızı düşünüyorsunuz ? Bu caddeyi karanlıkta bırakmaya çalışarak aydınlatma direklerindeki şanlı bayrağımızın mı yoksa Mustafa Kemal Atatürk’ün mü görünmesini istemiyorsunuz ?

Kıymetli hemşehrilerim;

Göreve geldiğimiz günden beri türlü türlü engellemelerle karşılaşmamıza rağmen hiçbir mazeret üretmeden sizlere hizmetlerimizi sürdürdük, bundan sonrada sizin desteklerinizle sürdüreceğiz. Biz bu engellemeyi de aşacağız. Sizin verginizle aydınlatılması gereken sokağı yine sizin verginizle ama Elmalı Belediyesi oladak Atatürk Caddemizi karanlıkta bırakmayacağız.

Saygıdeğer vatandaşlarım;

Size sunduğumuz her hizmette önümüze konulan bu engellerin biz yıldırmayacağını bildirerek, hizmetlerimizi akamete uğratmaya çalışan bu zihniyeti sizlerin takdirine saygılarımla arz ediyorum.

Halil Öztürk
Elmalı Belediye Başkanı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Elmalı  Belediyesi Konutları Sahiblerini Buldu
Elmalı

Elmalı Belediyesi Konutları Sahiblerini Buldu

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile Elmalı ilçesinde ev sahibi olmayı kolaylaştıracak Elmalı Belediyesi Konut Projesi kura çekimini yapıldı.

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk "En Büyük Sevdamız, Elmalımız"
Elmalı

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk "En Büyük Sevdamız, Elmalımız"

Başkan Halil Öztürk Vatandaşlarımızın yanında olarak 14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle sonsuz sevginin sembolü olan karanfil çiçeği dağıttık dedi

Elmalı  Belediye Başkanı Halil Öztürk İYİ Parti’den ihraç edildi
Elmalı

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk İYİ Parti’den ihraç edildi

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün partiden ihraç edildiğini açıkladı.

Elmalı Belediyesi sevimli dostlara bakımevine kavuşturuyor.
Elmalı

Elmalı Belediyesi sevimli dostlara bakımevine kavuşturuyor.

Elmalı Belediyesi, Çevreye duyarlı belediyecilik anlayışı ile ilçeye kazandıracağı sokak hayvanları bakım evi projesine başladı

CHP Antalya Elmalı Belediye Başkan Adayı Halil Öztürk Oldu
Elmalı

CHP Antalya Elmalı Belediye Başkan Adayı Halil Öztürk Oldu

CHP Genel Merkezinde yapılan açıklamada Antalya Elmalı ilçe Belediye başkan adayı İYİ partili Başkan Halil Öztürk oldu.

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk  Gece Gündüz İşçilerle Elmalı için çalışmaya devam
Elmalı

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk Gece Gündüz İşçilerle Elmalı için çalışmaya devam

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk Elmalı İçin Gece Gündüz Demeden, Saat Gözetmeksizin Mesai Arkadaşları ile Birlikte İlçenin Sokaklarında Çalışmaya Devam Ediyor.