Elmalı

Elmalı'da zehir tacirlerine Sarp Narkotik Operasyonu 7 kişi Tutuklandı

Antalya Elmalı ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü narkotik polislerince zehir tacirlerine yönelik 'Sarp' adı verilen operasyon düzenlendi.

Elmalı'da zehir tacirlerine Sarp Narkotik Operasyonu 7 kişi Tutuklandı

ELMALI'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Elmalı ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü narkotik polislerince zehir tacirlerine yönelik 'Sarp' adı verilen operasyon düzenlendi.
Yapılan araştırmalar sonucunda bazı kişilerin yoğun olarak uyuşturucu ticareti gerçekleştiği; kendileriyle irtibat kuran ve uyuşturucu kullananlara para karşılığında uyuşturucu madde sattıklarına dair kuvvetli istihbarat bilgilerine ulaşan Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığı, zehir tacirlerinin yakalanmasına ve ilçede uyuşturucu trafiğinin önlenmesine yönelik düğmeye bastı. Başsavcılığın talimatıyla Elmalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri önce 3 ay süren izleme ve takip sürecine girdi. Bu takip sürecinde; şüphelilerin uyuşturucu maddeyi nereden, kimlerden ve nasıl temin ettikleri ile nerede gizledikleri, uyuşturucu madde ticaretinin kimlerle ve nasıl bağlantı kurularak ticaretinin yapıldığı ortaya çıkarılırken, suça konu uyuşturucu maddelerin kaynağı ile ele geçirilmesi için önemli bir mesafe kaydedildi.

İzleme ve takip sonucunda 9 şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yaptıklarına yönelik önemli deliller elde eden ekipler, şüpheliler hakkında 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan soruşturma açtı. 9 şüpheliden birinin başka bir suçtan cezaevinde bulunduğu belirlenirken, diğer 8 şüpheli yakalandı. İşlemlerinin ardından 7 şüpheli tutuklanırken, bir şüpheli ise Elmalı Sulh Hukuk Hakimliği'nce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Soruşturma sürecinde birçok yerde arama yapan ekipler, 56 farklı ebatlarda A4 diye tabir edilen kağıda emdirilmiş sentetik cannabinoid maddesi, 1 paket 2,14 gram esrar, 4 ecstasy hap, ezilmiş vaziyette 4 ecstasy hap, toplamda 10 gram metamfetamin, 1 gram eroin, uyuşturucu kullanımına yarayan aparat payp, 26 gerica isimli hap, 20 santimetre uzunluğunda 2 kenevir bitkisi ve ruhsatsız tabanca ele geçirdi...

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Elmalı’da uyuşturucu operasyonu
Elmalı

Elmalı’da uyuşturucu operasyonu

Antalya’nın Elmalı ilçesinde bir şahsın üzerinde ve evinde yapılan aramada metamfetamin, eroin ve kenevir tohumu ele geçirildi.

Elmalı da Cumhur İttifakı Başkan Adayı Gökçe’ye sevgi seli
Elmalı

Elmalı da Cumhur İttifakı Başkan Adayı Gökçe’ye sevgi seli

Cumhurittifakı AK Parti Elmalı Belediye Başkan Adayı Ali Gökçe“Bizim gönlümüz çok geniş. Önümüzde ki 5 yıl Elmalı’nın sıçrama yapabilmesi için, şaha kalkması için sizlerden destek istiyorum”

Ali Gökçe ile Elmalı  Şaha kalkacak
Elmalı

Ali Gökçe ile Elmalı Şaha kalkacak

Ak parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik Hizmete susayan hizmette geri kalmış Elmalı’mızı yeniden Ak Belediyecilik ile buluşturup hizmet almasını sağlayacağız. Ali Gökçe Başkanım ile Elmalı şaha kalkacak. Devlet ve Hükümet olarak desteğimiz tamdır. Ali Gökçe ile Elmalı Altın çağını yaşacaktır.

Halil Öztürk'ün koltuk sallanıyor! Elmalı'da anketlerde kan kaybediyor
Elmalı

Halil Öztürk'ün koltuk sallanıyor! Elmalı'da anketlerde kan kaybediyor

Antalya'nın Elmalı ilçesinde heyecan dorukta! Seçime sayılı günler kala yapılan anketlerde, Gelecek Partisi adayı Mustafa Şeker 603 oy ile önde, CHP adayı Halil Öztürk ise 503 oy ile ikinci sırada. AK Parti adayı Ali Gökçe 453 oy ile üçüncü.

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli  ve Elmalı  Köylerinde ne yaptı
Elmalı

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli ve Elmalı Köylerinde ne yaptı

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Korkuteli’den sonra Elmalı İlçesi’ne geçti. Abdal Musa Türbesi’ni ve Abdal Musa Kültür ve Sanat Evi’ni ziyaret etti, Tekke Köyü sakinleriyle buluştu. Tütüncü’ye ziyaretlerinde Cumhur İttifakı Elmalı Belediye Başkan adayı Durmuş Ali Gökçe eşlik etti

Antalya İl Sağlık Müdürü Dr.Evren Ekingen Elmalı’da
Elmalı

Antalya İl Sağlık Müdürü Dr.Evren Ekingen Elmalı’da

Antalya il Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Evren EKİNGEN, Elmalı Devlet Hastanesi'ni  ziyaret ederek incelemelerde bulundu.