Elmalı

Elmalı İlçesinde Yerel Seçimin Güçlü Partisi MHP 'de Güçlü Adayların İsimleri Çıkmaya Başladı

İyi Partinin Yerel seçime İttifak yapmada girmek İstemesi Antalya Elmalı ilçesinde Seçim heyecanını Arttırdı

Elmalı İlçesinde  Yerel Seçimin Güçlü Partisi MHP  'de Güçlü Adayların İsimleri Çıkmaya Başladı

 Elmalı İlçesinde  Mevcut   Belediye Başkanı ittifakla İYİ partiden seçilmişti . İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Seçime Kendimiz gireceğiz Açıklamaları  Türkiye de seçim dengelerini değiştirdiği gibi Antalya Elmalı ilçesinde de değiştirdi.  Elnalı İlçesinde Her geçen gün Yükselişini sürdüren Milliyetçi Hareket Partisinde Elmalı Belediye Başkan aday adayları da sahaya inmeye başladı. 

Elmalı İlçesinde  Elmalı ülkü ocakları başkanı Süleyman Öztürk'ün ismi yerel seçimler öncesinde belediye başkanı adaylığı için geçiyor. Hem Parti tabanında hem de gençler arasında büyük bir potansiyele sahip olan Süleyman Öztürk Elmalı'nın mahallelerinde (köylerinde) de oldukça güçlü bir isim olarak görülüyor. 

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kaş Yerel Seçimlerinde CHP'nin Lideri Erol Demirhan!
Kaş

Kaş Yerel Seçimlerinde CHP'nin Lideri Erol Demirhan!

Kaş'ta vatandaşlar gözlerini seçim sonuçlarına dikti. Yerel seçim sonuçlarıyla belediye başkanı, belediye meclis üyesi, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirleniyor.

Antalya Korkuteli  Muhtarları Belli oldu . İşte Muhtarlar ..
Korkuteli

Antalya Korkuteli Muhtarları Belli oldu . İşte Muhtarlar ..

Antalya ili Korkuteli ilçesinde 31 mart 2024 pazar günü yapılan yerel seçimlerde Mahalle Muhtarları Belli değil..ışte detaylar

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü'ye sevgi seli
Muratpaşa

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü'ye sevgi seli

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde İYİ Parti'nin Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal  "Algı yapanlara 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz ”
Korkuteli

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal "Algı yapanlara 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz ”

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal doğup büyüdüğü Uzunoluk Mahallesinde buluşma gerçekleştirdi. Kalabalık mahalle sakinlerine seslenen Önal; “Algı yapanlara 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz, vereceksiniz” dedi

Ali Gökçe ile Elmalı  Şaha kalkacak
Elmalı

Ali Gökçe ile Elmalı Şaha kalkacak

Ak parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik Hizmete susayan hizmette geri kalmış Elmalı’mızı yeniden Ak Belediyecilik ile buluşturup hizmet almasını sağlayacağız. Ali Gökçe Başkanım ile Elmalı şaha kalkacak. Devlet ve Hükümet olarak desteğimiz tamdır. Ali Gökçe ile Elmalı Altın çağını yaşacaktır.

Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz'den Kentsel Dönüşüm sözü
Kepez

Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz'den Kentsel Dönüşüm sözü

Kepez’in geleceği için her zaman hemşehrilerinin yanında olacağına vurgu yapan Kocagöz, “Riskli binaların yerine, deprem standartlarına uygun, enerji verimli, yeşil alanları ve sosyal tesisleri olan modern konutlar inşa edilmesi için öncelikle bir Kentsel Dönüşüm Merkezi kuracağız