Kepez

Erenköy’de Çocukların İstediği Parkın Yapımı Başladı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncünün Erenköy Mahallesini ziyaretinde çocuklara sözünü verdiği oyun parkının yapımı başladı.

Erenköy’de Çocukların İstediği Parkın Yapımı Başladı

Başkan Hakan Tütüncü geçtiğimiz Ekim ayında Erenköy Mahallesini ziyareti sırasında çocuklar kendisinden oyun parkı istemişti. Başkan Tütüncü de park istenilen 4809 ve 4808 sokakları arasındaki alanda incelemelerde bulunmuş ve bürokratlarına parkın yapılması talimatını vermişti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü de Tütüncünün çocuklara sözü olan parkın inşasına başladı. Park yamaç şeklinde 1000 m2 alana inşa ediliyor. Müdürlük ekipleri hafriyat dökerek tesviyesini yaptığı alana istinat duvarı da yapıyor. Alt yapı işlerinin tamamlanmasından sonra alana çocukların isteği olan oyun parkı mobilyaları konulacak. Ahşap oturma mobilyalarının da yerleştirileceği park eğimli bir arazi üzerine yapılmasından dolayı seyir terası özelliği de olacak. Çim ile yeşillendirilecek olan parka çeşitli türde ağaç ve bitki de dikilecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri oyun parkının yapımını bu yılın sonunda tamamlayacaklarını ifade ettiler.

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli  ve Elmalı  Köylerinde ne yaptı
Elmalı

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli ve Elmalı Köylerinde ne yaptı

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Korkuteli’den sonra Elmalı İlçesi’ne geçti. Abdal Musa Türbesi’ni ve Abdal Musa Kültür ve Sanat Evi’ni ziyaret etti, Tekke Köyü sakinleriyle buluştu. Tütüncü’ye ziyaretlerinde Cumhur İttifakı Elmalı Belediye Başkan adayı Durmuş Ali Gökçe eşlik etti

Bu iftar Çook Konuşulacak
Antalya

Bu iftar Çook Konuşulacak

Korkutelililer Derneği'nin (ANTKORDER) Şöförler Odası binasının görkemli salonunda düzenlediği, yaklaşık 1000 kişinin katıldığı.. Dernek Başkanı Adnan İmirgi ve Yönetim Kurulu tarafından Özenerek hazırlanan iftar yemeği,

Kürşad Tatar Kepez'de Rıza Sümer, Büyükşehirde Hakan Tütüncü' dedi .
Kepez

Kürşad Tatar Kepez'de Rıza Sümer, Büyükşehirde Hakan Tütüncü' dedi .

Büyük Birlik Partisi Kepez Belediye Başkan adayı Kürşat Tatar, "Antalya'nın hiçbir ilçesinde göremeyeceğiniz yollar bugün Kepez'de kazandırılıyor.

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu
Kepez

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu

Kepez Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, yağlı güreşin çok sevildiği şehre, Kırkpınar güreşlerinin yapıldığı Sarayiçi gibi bir tesis kazandırdı.

Başkan  Tütüncü  Horrum mağdurlarını ziyaret etti
Demre

Başkan Tütüncü Horrum mağdurlarını ziyaret etti

Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, kuvvetli yağış ve hortumdan zarar gören Antalya’nın Kumluca ve Demre ilçelerindeki çiftçileri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Başkan Hakan Tütüncü Antalya Mitinginde konuştu
Antalya

Başkan Hakan Tütüncü Antalya Mitinginde konuştu

Antalya mitinginde konuşan Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, AK Parti belediyesinin iktidarda olduğu yıllar, Antalya’nın en güzel yıllarıydı. Hizmet yıllarıydı. Maalesef son 5 yıl, Antalya’nın kayıp yılları oldu. Biz, Antalya’nın altın çağını başlatmaya hazırız.”dedi.