Eylem İmir Kimdir

Eylem İmir, Antalya Elmalı ilçesi Akçay Mahallesi'nde doğmuştur. Eğitimini Elmalı ilçesinde elektrik elektronik bölümü teknik lisede tamamlayarak teknisyen olarak mezun olmuştur.

Eylem İmir Kimdir

EYLEM İMİR KİMDİR 

Eylem İmir, Antalya Elmalı ilçesi Akçay Mahallesi'nde doğmuştur. Eğitimini Elmalı ilçesinde elektrik elektronik bölümü teknik lisede tamamlayarak teknisyen olarak mezun olmuştur. 1998 yılında evlenmiştir. Eşinin memur olması sebebiyle çeşitli illerde bulunarak bu illerin kültür yapısını tanıma fırsatı bulmuştur. Bu süreçte çeşitli sivil toplum örgütleri ile görüşmeler gerçekleştirmiş ve kadınların sosyal, siyasal, ve ekonomik sorunlarını gözlemleme şansı elde etmiştir. Türkiye'nin kültürel ve siyasal yapısına ve özellikle kadınların yaşadığı değişimlere katkı sunmak amacıyla Kadın Federasyonu (TÜRKADIN) kurucu üyesi olmuş, ayrıca Tüketici Konfederasyonu'na (TÜKONFED) bağlı "Dünya Kadınlar Derneği"ni (DÜNKADER) kurarak bu derneğin başkanı olarak aktif çalışmalara başlamıştır. Evli ve iki kız çocuğu annesi olan Eylem İmir, tarafsızlık ilkesi doğrultusunda, dil, din, ırk, renk ayrımı yapmaksızın tüm dünya kadınlarının sorunlarını, sevinçlerini, değişimlerini ve yaşadıkları deneyimleri temsil etmeyi amaçlamaktadır. DÜNKADER'in başkanı olarak, kadınların sesi olmaya ve insanca yaşamak hakkını savunmaya devam etmektedir. "Kadın doğmak bir kaderse, insanca yaşamak bir haktır." prensibiyle hareket eden Eylem İmir, kadınların haklarını savunmaya kararlılıkla devam etmektedir.

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı Türkiye Kupasını Alan taraf oldu
Konyaaltı

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı Türkiye Kupasını Alan taraf oldu

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı “Mavi Kelebekler”, HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası final maçında, Armada Praxis Yalıkavak Spor’u 30-21 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

Antalya Kemerli Üreten Kadınlar Kermesleri devam ediyor
Kemer

Antalya Kemerli Üreten Kadınlar Kermesleri devam ediyor

Kemer Belediyesi tarafından her ay geleneksel hale gelen “Üreten ev hanımları kermesi”ne katılan ev hanımları, el emeği göz nuru ürünlerini satışa sundu.

Antalya temsilcisi Süper Lig’de namağlup
Konyaaltı

Antalya temsilcisi Süper Lig’de namağlup

Kastamonu Belediyesi GSK ile evinde karşılaşan Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol takımı, maçı 37-29’luk skorla kazanarak Süper Lig’de yoluna namağlup devam ediyor. Devamı haberimizde

Tüm kulvarlarda şampiyon olacağız
Antalya

Tüm kulvarlarda şampiyon olacağız

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı’nın ana sponsorlarının katıldığı tanıtım toplantısında konuşan Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Korkut, Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı’nın yarıştığı tüm kulvarlarda şampiyon olacağını söyledi. Devamı haberimizde...

Antalya Kemer Belediye Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere mangal partisi  sürpriz ise Zeybek oyunu
Kemer

Antalya Kemer Belediye Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere mangal partisi sürpriz ise Zeybek oyunu

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda ücretsiz olarak üniversite sınavına hazırlanan 400 öğrenciye ve öğretmenlere mangal partisi düzenledi.