Gazipaşa

Gazipaşa'da Karantina Altına Alınan Mahallelere Büyükşehir'den Destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, koranavirüs nedeniyle giriş ve çıkışların yasaklandığı Gazipaşa’nın İnal Mahallesi Nazma Mevkii’nde ikamet eden aileler için gıda yardımında bulundu.

 Gazipaşa'da Karantina Altına Alınan  Mahallelere Büyükşehir'den Destek

Dünya’yı kasıp kavuran Covid-19 virüsü nedeniyle Gazipaşa’nın İnal, Gökçesaray ve Zeytinada mahalleleri karantinaya alındı. Karantinaya alınan mahallelerde yaşayan vatandaşlara Büyükşehir Belediyesinden destek geldi. İnal Mahallesi Nazma Mevkiine, giriş ve çıkışlar yasaklanırken Jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldı.

MUHTARA TESLİM EDİLDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi izole durumda olan İnal Mahallesi Nazma Mevkii’nde bulunan ailelere gıda yardımı yaptı. Gıda kolileri İnal Mahalle Muhtarı Muzaffer Çetiner’e teslim edildi. Muhtar Çetiner, karantina altında olan mahalle sakinlerinin zor günlerinde Büyükşehir Belediyesinin verdiği desteğe teşekkür ederek, “Her zaman halkımızın yanında olan Başkanımız Muhittin Böcek’e ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Efsane Başkan Dalan "Futbol Türk Kadınlarının icadı
Antalya

Efsane Başkan Dalan "Futbol Türk Kadınlarının icadı

Burada gerçek anlamda millet var, dil var, adalet var. Bu 7000 yıl evvel olan bir şey. Mesela bir başka örnek, futbolu İngilizlerin bulduğu söylenir ama futbol ilk defa Türk kadınları tarafından oynanan bir oyundur. Kayıtlarda da bu konu geçer.

Korkuteli Yelten Mahallesi yoluna sıcak asfalt
Korkuteli

Korkuteli Yelten Mahallesi yoluna sıcak asfalt

YELTEN'E KONFORLU YOL... Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal hizmetler ekipleri, Korkuteli Yelten Mahallesi yolunda sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli ilçe Yazır Mahallesi'ne Süt Tankı
Korkuteli

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli ilçe Yazır Mahallesi'ne Süt Tankı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yerelden kalkınma hedefi doğrultusunda çiftçilere desteklerini sürdürüyor. Korkuteli ilçesine bağlı Yazır Mahallesi'nde 

Başkan  Böcek  "Çallı Kavaşağı Alt Geçit Temizlenerek Açıldı "
Döşemealtı

Başkan Böcek "Çallı Kavaşağı Alt Geçit Temizlenerek Açıldı "

Antalya'mızda sel felaketi sonrası hayatı normale döndürmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.,Diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek

Antalya Başkan Adayı Tütüncü’ye Demre’de coşkulu karşılama
Demre

Antalya Başkan Adayı Tütüncü’ye Demre’de coşkulu karşılama

Antalya’yı Altın Çağı’na taşıyacak seçim çalışmalarını Demre’de sürdüren Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, ilçe sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı.

Turunçlar Ekonomiye Kazandırılıyor  İstihtama katkı saglıyor
Korkuteli

Turunçlar Ekonomiye Kazandırılıyor İstihtama katkı saglıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın simgesi turunçları hem ekonomiye kazandırıyor hem de kadın kooperatifçiliğine destek sağlıyor.