Korkuteli

Gezici Araç Muaye istasyonu Korkuteli Küçükköy 'de

Antalya Korkuteli Küçükköy Mahalle muhtarlığı, Türkiye’de periyodik araç muayenesinde yetkili kuruluş olan TÜVTÜRK’ün Gezici Araç Muayene İstasyonunu Küçükköy mahallesinde ikamet eden vatandaşın ayağına getirdi.

Gezici Araç  Muaye istasyonu Korkuteli  Küçükköy 'de

GEZİCİ ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNU KÜÇÜKKÖY’DE

Küçükköy Mahalle muhtarlığı, Türkiye’de periyodik araç muayenesinde yetkili kuruluş olan TÜVTÜRK’ün Gezici Araç Muayene İstasyonunu Küçükköy mahallesinde ikamet eden vatandaşın ayağına getirdi.
Küçükköy mahalle muhtarı Eyüp Çetmi’nin girişimiyle kurulan Gezici Araç Muayene İstasyonu sayesinde Küçükköy’de ikamet eden vatandaşlar, şehir merkezi ve çevre ilçelere gitmeden araç muayenesini yaptırma imkanı buldu.
Küçükköy mahalle muhtarı Eyüp Çetmi, “araç kusurlarından kaynaklanan kazaların önüne geçmek, trafikte can ve mal güvenliğini sağlamak, aracın ömrünü uzatmak amacıyla zorunlu yapılması gereken periyodik araç muayene işlemini vatandaşın ulaşımda sıkıntı yaşamadan ve güvenli bir şekilde yapmasını sağladık” dedi.

Vatandaşlardan Muhtar Çetmi’ye Teşekkür
Araç muayene işlemi için gezici istasyona gelen vatandaşlar, mahalleye gelen traktör ya da motosiklet ile şehir merkezine gelmelerinin zor olduğunu söyleyerek verilen bu hizmetten dolayı Küçükköy mahalle muhtarı Eyüp Çetmi’ye teşekkür ettiler.
Küçükköy Mahalle muhtarı Eyüp Çetmi, “TUVTURK Gezici Muayene istasyonu Küçükköy mahallemizde traktör ve motosiklet muayenesi yaptırdık. 5 yıl boyunca hizmeti halkımızın ayağına getirdik. Rabbim tekrar nasip ederse halkımız tekrar bir 5 yıl daha çalışmak için destek verirse hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Adem durmaz Korkuteli Gündem 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Sadık Önal, iftar ve sahurda da  vatandaşların  evlerine konuk oluyor.
Korkuteli

Sadık Önal, iftar ve sahurda da vatandaşların evlerine konuk oluyor.

Korkuteli Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Sadık Önal, Ramazan ayında iftarlardan sonra sahurda evlere konuk oluyor

Korkuteli Belediye İşçileri İşi Yavaşlatıyor mu
Korkuteli

Korkuteli Belediye İşçileri İşi Yavaşlatıyor mu

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek işçi maaşlarını 11 mart 2024 gelecek olan para ile ödeyeceklerini belirterek işçilerin sakin olmasını istemişti. Ama isçilerin aracların kontaklanı açmadıkları iddia edildi.

Korkuteli Başkan  Adayı  Sadık Önal ;Sanayi Sitesi Yenilenecek
Korkuteli

Korkuteli Başkan Adayı Sadık Önal ;Sanayi Sitesi Yenilenecek

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr.Sadık Önal Kozağacı mahallesinde, mahalle sakinleri ile buluşma gerçekleştirdi. Sadık Başkan “Korkuteli’ne yakışacak yeni bir sanayi sitesi için projemizde yeri de hazır” dedi

Dr. Sıdıka Birgül Tezcan, Korkuteli İlçe sağlık müdürü olarak atandı.
Korkuteli

Dr. Sıdıka Birgül Tezcan, Korkuteli İlçe sağlık müdürü olarak atandı.

Korkuteli İlçe Sağlık Müdürlüğünde görev değişimi yaşandı. Korkuteli İlçe Sağlık Müdürü Dr. Oya Dirican’ın Antalya’ya atanmasıyla haberin devamı için

Korkuteli CHP Saniye Caran Başkanlığında Belediye meclis üyeleri  beelli oldu
Korkuteli

Korkuteli CHP Saniye Caran Başkanlığında Belediye meclis üyeleri beelli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Başkan Adayı Saniye Caran’ın Meclis Listesi belli oldu. İŞTE MERAKLA BEKLENEN O LİSTE:

Korkuteli Belediye Başkan Adayı Sadık Önal; Ürünlerimiz markalaşacak
Korkuteli

Korkuteli Belediye Başkan Adayı Sadık Önal; Ürünlerimiz markalaşacak

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr.Sadık Önal Taşkesiği mahallesinde, mahalle sakinleri ile buluşma gerçekleştirdi. Sadık Başkan “Korkuteli’nde yetişen ürünlerimiz markalaşacak, değer kazanacak” dedi